Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бидејќи официјално е 4-3-3 формацијата, тогаш:

--------------------Чех-------------------
Босингва---Ивановиќ-----Алекс----Е.Кол
------------------Микел------------------
------Лампард------------Балак----------
Анелка-----------------------------Џ.Кол
------------------Дрогба-----------------

1:0 Дрогба 3' :helou:

Сколари ги исполнил двете мои очекувања:
1. Дрогба и Анелка заедно од почеток.
2. Деко, Балак и Лампард да не играат од почеток во првите 11 (не сите тројца).

Не верувам дека вака (4-3-3) било и на терено, ама пошто не гледав замолувам некој шо гледал да кажи накратко за играта, и конкретно за играчите.

1:0 Дрогба
http://videos.sapo.pt/GwEZVbtC0MnhFVR7LuT9

2:0 Лампард
http://videos.sapo.pt/Jt3Cd0UefqoT1Aa9N7sO

Добри се голчињата.Иначе во недела тешко ќе биде против Фулам,многу заебани се.10 утакмици немаат пораз,но и ние немавме пораз дома 4 сезони и го доживеавме,затоа очекувам да ги победиме Фулам и да бидеме први(секако ако Лузерпул киксне)

Фала Богу! Конечно победивме. Колку сме за греота, почнавме да им се радуваме на победи со тимови како ВБА. До кај не донесе овој Сколари. Срамота!!!

Каква таква победа е!Добро е што Деко не играше денеска(се надевам дека нема ни за заигра),и дека Дрогба се враќа на голегетрските патеки.Уште Фула да ги тепаме и се ќе си дојде на свое место.

Абе не викам дека не е како било која друга победа, ама барем јас се радувам како да сме земале титула, а не да сме тепале против ВБА. Тоа ми беше муабетот, колку паднавме во форма.

Официјален состав:

composition-5.php

Интересно...:tv:

Кое дрво Микел денеска. Ај шо е незаинтересиран во организирање напади, туку и кривец за примениот гол... Губиме 1-0, треба да се помачиме добро за да однесеме 3 бода од Котиџ.

од челзи нема ни ч годинава КАТАСТРОФА јесте да треба да навивам за нив и во добро и во зло ама мора нешто да се смени вака не ја бива:nenene:

Кое дрво Микел денеска. Ај шо е незаинтересиран во организирање напади, туку и кривец за примениот гол... Губиме 1-0, треба да се помачиме добро за да однесеме 3 бода од Котиџ.
Ај за офанзива знајме дека е јак колку дрво, ама ако почни во дефанзива да заебава е опасно. Белки Есиен ќе се врати за месец дена.

Диди и Никола заедно напред бе црни Фелипе!!! Криво ми е за Малуда, многу се трудеше се до повредата. Еве сега се врати, и пак се повреди. Ама барем Дрогба и Анелка заедно напред да играат.

Кој к’смет го иаме... Се повреди Малуда, па мораме да експериментираме со Дрогба и Анелка напред, во ситуација кога губиме...:nesum:

По се ми изгледа дека прво полувреме 1-0 ќе завршит, па во второ со нови сили во борба за постигнување голови.

И да, Сколари изјави дека се мисли дали да игра со 4-4-2 формација, но така Челзи ќе ја изгубел играта на средината. А која црна игра ја гледа со 4-1-4-1? Ја барем не гледам некаква си игра и надмоќ на средината. Вие?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom