Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе единствен проблем бил шо Алекс сакал да игра редовно, а во Челзи немаше можност за такво нешто. Сега уште една година, најмногу две, и со Карваљо да се разделиме, и се ќе си биди на место.

Точно така, повредите го направија да не е ни сенка од тоа што беше... Ист случај (за повредите прајме муабет) со Роналдо дебелото, и со Овен, а му тргне и одма крши/истегнува нешто... По се изгледа нема да го продолжи договорот, па Алекс ќе влета на негово место.

Повредите и годините. Па 31 мислам има веќе, не е исто 31 со 26, 27...
Па го имаме Алекс, го имаме Иванович и го имаме младиот Мансиен (за кој англичаните се надеваат дека ќе биде замена за Рио Фердинанд, зато шо потсеќа на него и по изгледот и по начинот на игра).
И Карваљо и Фереира одлични беа, ама БЕА. На лето треба и двајцата да си заминат според мене; особено Фереира, ама и Карваљо.

У право сте. Карваљо и Фереира одамна не се на ниво. Мене нешто друго не ми е јасно, како млатат се живо и диво, ама на дерби средбите играт очајно? А реално не се послаби од противниците.

Карваљо мислам дека може уште, Фереира никогаш не бил на ниво, играл неколку средби добро, но во континуитет не ги исполнувал очекувањата. Среќен сум што конечно, конечно најдовме одличен десен бек. Ајде утре нека тепа Арсенал, а ние во понеделник да ја продолжиме гостинската серија, али со Евертон ќе биде тешко, ама може ќе ни пуштат пошто се тркаме со Ливерпул:)

Абе по одамна читав имало нешто како паб во ск само за навивачи на Челзи.Па да ми кажавте каде е поточно да одам да видам како е?

Јас кога бев пред некоја година,пабот се наоѓаше кај старата железничка станица,али ти поарно прашај си некој од Скопје да ти каже.

Околу шпекулациите за Хамшик... Наполи цел тим го заснова врз основа на Хамшик и Лавеци, нема теоретски шанси во наредниве година и пол некој да си оди, освен ако некој гигант не отвори ќесе и фрли 40+ милиони. Хамшик е Лампард, Чави и Џерард во едно, не се ненормални Наполи така да го дадат.

Од кај знаеш може ќе ги потрефи некоја финансиска криза на Наполи,па ќе почнат да ги продаваат играчите...

Може и метеор да падне, да им го сруши стадионот и да мораат да продаваат играчи за да изградат нов. :pusk:

Глупи претпоставки се тие, ако ова, ако она... Наполи баш се стабилизира последниве години, не влегува во криза за скоро.

Може и метеор да падне, да им го сруши стадионот и да мораат да продаваат играчи за да изградат нов. :pusk:

Глупи претпоставки се тие, ако ова, ако она... Наполи баш се стабилизира последниве години, не влегува во криза за скоро.
Наполи има долгорочен план, прво е пласман во ЛШ па атак и на Скудето, се зафркнал тој што мисли дека овој тим ке биде погоден од финансиска криза .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom