Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков Дрогба, каков Адријано, каков Балотели,
не признавам ништо помалку од Хунтелар (нека е и Бензема)

А АКО успееме да ги поминеме групите, бидете сигурни дека не ни бега финале:smir:

П.С. Крејзи 4 самтинг, младинците ги згазија али сениорите едвај извлекоа жива глава со Манчестер...

Неможам да се согласам.
Хунтелар е "повеќе" од Дрогба или пак од Адријано?:toe: Не би рекол.

Хунтелар не ми се свиѓа мене ич.Јас би сакал да земеме некој од овие:Агуеро;Бензема,Хулк,Балотели-Стариџ,(малку млада крв),Вагнер Лов...

А АКО успееме да ги поминеме групите, бидете сигурни дека не ни бега финале:smir:

П.С. Крејзи 4 самтинг, младинците ги згазија али сениорите едвај извлекоа жива глава со Манчестер...
Хунтелар во никој случај. Бензема можи, ама тешко дека ќе се одвојат 100ина милиони за еден играч.

Абе ако, Челзи го тепа Јунајтед на Олд Трафорд. :tv:

Хунтелар не ми се свиѓа мене ич.Јас би сакал да земеме некој од овие:Агуеро;Бензема,Хулк,Балотели-Стариџ,(малку млада крв),Вагнер Лов...
Кој е Хулк ебаго?

Сколари: Нема да го казнам Дрогба

Менаџерот на Челзи, Луис Фелипе Сколари вели дека нема да го казни напаѓачот Дидиер Дрогба и покрај натписите на медиумите за состанок на интернационалецот од БСК со претставници на Интер. Извештаите на медиумите говореа дека Дрогба се сретнал со спортскиот директор на Интер, Марко Бранка и агентот на Мурињо, Жорге Мендез, околу евенуталниот трансфер на напаѓачот во Серија А. Сколари верува дека Дрогба, кој е суспендиран за натпреварот со Арсенал, останува верен на клубот и додаде дека нема да го казни напаѓачот. “Незнам ништо (около состанокот со Интер). Само знам дека тој нема да игра во недела.” – рече Сколари.
“Морам да размислувам за натпреварот со Арсенал а не за тоа што ќе се случи во 2010 или 2011.”
“Тој секој ден ја добива мојата поддршка. Без разлика дали е повреден или не. Јас сум сигурен дека тој 100% е верен и посветен на клубот. Мојот однос со него е многу добар.”
“Мислам дека тој е многу среќен тука. Челзи е еден од најдобрите тимови во светот и ни дава она што ни е потребно, на мене како тренер и на играчите.”
“Дрогба имаше повреда четири месеци, но сега тренира. Кога е во добар фитнес дојдоа проблемите со ФА и сега треба да преседи три натпревари.”
“Ќе се обидам да го вменам во игра веднаш по крајот на суспензијата.”

Ја викам Сколари да проба формација со Дрогба и Анелка заедно еднаш. Очигледно отупе ова 4-1-4-1 шо ја форсира досега. Знајме дека играчите се врвни професионалци (шо всушност десетина пати и самио Фелипе потенцира), и ќе извршат каква и да е задача на терено. Ја би играл вака:
-----------------Петр-----------------
--Жозе-----Џон--------Бране---Ешли--
---Џо-----Френк------Деко----Флоран-
----------Никола------Дидие-----------
Место Деко можи Балак или Микел, за подефанзивно малку да биди. Битно мора да се проба и со двајца напаѓачи.

Хунтелар во никој случај. Бензема можи, ама тешко дека ќе се одвојат 100ина милиони за еден играч.

Абе ако, Челзи го тепа Јунајтед на Олд Трафорд. :tv:

Кој е Хулк ебаго?

Сколари: Нема да го казнам Дрогба
Менаџерот на Челзи, Луис Фелипе Сколари вели дека нема да го казни напаѓачот Дидиер Дрогба и покрај натписите на медиумите за состанок на интернационалецот од БСК со претставници на Интер. Извештаите на медиумите говореа дека Дрогба се сретнал со спортскиот директор на Интер, Марко Бранка и агентот на Мурињо, Жорге Мендез, околу евенуталниот трансфер на напаѓачот во Серија А. Сколари верува дека Дрогба, кој е суспендиран за натпреварот со Арсенал, останува верен на клубот и додаде дека нема да го казни напаѓачот. “Незнам ништо (около состанокот со Интер). Само знам дека тој нема да игра во недела.” – рече Сколари.
“Морам да размислувам за натпреварот со Арсенал а не за тоа што ќе се случи во 2010 или 2011.”
“Тој секој ден ја добива мојата поддршка. Без разлика дали е повреден или не. Јас сум сигурен дека тој 100% е верен и посветен на клубот. Мојот однос со него е многу добар.”
“Мислам дека тој е многу среќен тука. Челзи е еден од најдобрите тимови во светот и ни дава она што ни е потребно, на мене како тренер и на играчите.”
“Дрогба имаше повреда четири месеци, но сега тренира. Кога е во добар фитнес дојдоа проблемите со ФА и сега треба да преседи три натпревари.”
“Ќе се обидам да го вменам во игра веднаш по крајот на суспензијата.”

Ја викам Сколари да проба формација со Дрогба и Анелка заедно еднаш. Очигледно отупе ова 4-1-4-1 шо ја форсира досега. Знајме дека играчите се врвни професионалци (шо всушност десетина пати и самио Фелипе потенцира), и ќе извршат каква и да е задача на терено. Ја би играл вака:
-----------------Петр-----------------
--Жозе-----Џон--------Бране---Ешли--
---Џо-----Френк------Деко----Флоран-
----------Никола------Дидие-----------
Место Деко можи Балак или Микел, за подефанзивно малку да биди. Битно мора да се проба и со двајца напаѓачи.

Хулк е напаѓач од Порто,али многу е јак.Нешто налик на Баптиста во играта и градбата.Иначе јас би играл вака:

Чех
Босингва----------Тери----------Иванович----------Е.Кол

-----------------Микел--------------------
-------------Лампард -------------- Балак--------------

----------- Џо Кол------------- Калу-------------

-------------Анелка-------------

Неможам да се согласам.
Хунтелар е "повеќе" од Дрогба или пак од Адријано?:toe: Не би рекол.

Барем игра константно и е во форма, а не се лечи од повреди или зависност од алкохол и ноќни клубови :helou:
Што се однесува до Бензема не верувам дека Лион би барале 100милиони за него, шо е премногу премногу е...:tapp:

Хулк е напаѓач од Порто,али многу е јак.Нешто налик на Баптиста во играта и градбата.Иначе јас би играл вака:

Чех
Босингва----------Тери----------Иванович----------Е.Кол

-----------------Микел--------------------
-------------Лампард -------------- Балак--------------

----------- Џо Кол------------- Калу-------------

-------------Анелка-------------

Ма каков Калу од почеток, нема шанси. Деко кај е? Да помини суспензијата за Дрогба, и одма да се проба со двајца напаѓачи. А дотогаш, се знае како ќе играме. :tapp:

Барем игра константно и е во форма, а не се лечи од повреди или зависност од алкохол и ноќни клубови :helou:
Што се однесува до Бензема не верувам дека Лион би барале 100милиони за него, шо е премногу премногу е...:tapp:
Баш во моментов е повреден Хунтелар, и веројатно ќе се врати по Нова Година. :helou:

Ма каков Калу од почеток, нема шанси. Деко кај е? Да помини суспензијата за Дрогба, и одма да се проба со двајца напаѓачи. А дотогаш, се знае како ќе играме. :tapp:

Баш во моментов е повреден Хунтелар, и веројатно ќе се врати по Нова Година. :helou:

Јас мислам дека Калу е боље од Малуда,и заслужува шанса во прв тим.
А,Деко не ни треба.Подобро Балак да игра.Деко е многу слаб во последните 5-6 натпревари.Многу греши во додавања,добива картони,и праи некои безвезни потези.

Читав тазе интервју на Робињо во кое ги посочува причините поради кои не се преселил на Стемфорд Бриџ.
Кажува дека Челзи го уништил трансферот кога ги пуштил дресовите со неговото име на chelsea.com
Друга причина која ја невадува е тоа што Челзи настапува во ЛШ па би му бил директен конкурент на Реал.
Факт е дека Робињо потпиша во Сити поради парите, но исто така сеуште верувам дека трансферот во Челзи ќе беше неколку дена порано комплетиран доколку некој со вишок на интелигенција не ги ставеше дресовите со име Robinho на официјалниот веб сајт.

Јас мислам дека Калу е боље од Малуда,и заслужува шанса во прв тим.
А,Деко не ни треба.Подобро Балак да игра.Деко е многу слаб во последните 5-6 натпревари.Многу греши во додавања,добива картони,и праи некои безвезни потези.
Абе Малуда не е нешто екстра, ама Калу? Од ко го видов шо праеше против Ливерпул, и како нигде го немаше против ВБА, не знам дали вреди да се клава од почеток во едно дерби. Така барем Синклер нека се пушти малку.
Подобро да игра Балак? Да претпоставам дека гледаше како се одвиваше играта на Челзи во средта против Бордо, со Балак а без Деко. Смешно! Колку и да не го симпатизирам Деко, во организацијата на играта како што бара Сколари, Балак ја нема техничката спремност шо ја има нашио бразлиски Португалец.

Не знам зошто уште воопшто се коментира, а и зошто и вие коментирате за Робињо. Па завршена работа е то ебаго.:toe:

Утре очекувам победа на челзи. После 2 нерешени мислам оти редно е да тепат.
ПС. Ја имам пишано 1

Со срека денеска...ке биде крајно возбудлива утакмица...се читаме после натпреварот :smir:

Denes ocekuvam sigurna pobeda na Chelsea. Iako se vo kriza Arsenal se opasna ekipa no mislam deka nema da mozat da odoleat na sinite. Pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom