Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еееее,баш сакав да го постирам линкот али некој пред мене го направил тоа.
Иначе и Балак го дели моето мислење кој ќе се бори за титула оваа сезона:helou:

Еееее,баш сакав да го постирам линкот али некој пред мене го направил тоа.
Иначе и Балак го дели моето мислење кој ќе се бори за титула оваа сезона:helou:
Според мене ја кажува реалноста.:)

Не дека и Јунајтед не би се вклучил во трката за титулата, ама и натаму останувам на моето од почетокот на сезоната. Ливерпул е главен конкурент на Челзи за титулата. Шо значи, годинава една тројка ќе се бори до крајот.

Да, особено ако не тепа в недела, ама да претпоставиме дека нема. :)

Брендан Роџерс појќе не е тренер на резеврниот тим на Челзи. Тој сега е тренер на второлигашот Ватфорд, каде за советник ќе го има таткото на Френк Лампард, Френк Лампард Сениор. Вечерашниот натпревар со резервите на ВБА го презема тренерот на младинците Пол Клемон, а наследникот на Роџерс ќе се знае во наредните денови.
Сега уште Арнесен да си ој. Не знам оти, ама тој ми е антипатичен од ко е дојден во Челзи. Плус то, академијата нема некои посебни резултати (големи таленти, да се форсираат во првиот тим).

Осеќам дека ке ве тепаме! :)

Ај се кладиме. Ако тепа Челзи да носиш аватар по моја желба до 31ви декември, а ако тепа Арсенал јас да носам аватар по твоја желба до 31ви декември. Се нафаќаш или пичиш?:)

Ај се кладиме. Ако тепа Челзи да носиш аватар по моја желба до 31ви декември, а ако тепа Арсенал јас да носам аватар по твоја желба до 31ви декември. Се нафаќаш или пичиш?:)
Прифаќам!!! :duel:

И јас се нафакам ,ама јас се кладам по потписите...:smir:
accept?

И јас се нафакам ,ама јас се кладам по потписите...:smir:
accept?
Ајде уште еден у Тајтл ахахаха :)

Arsene Knows.. и цел ке стане црвен.

Ајде Фантоме!!!

fantomX напиша:
Ако биди нерешено ја на тројцата ви бирам аватар шо ќе го имате до 31 декември. :pipi:

ДОГОВОРЕНО!

Ако биди нерешено ја на тројцата ви бирам аватар шо ќе го имате до 31 декември. :pipi:

Прифаќам облог со The Gunners и zokiarsenal.

fantomX, не биди педер. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom