Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе добро е платен, ама зошо би останал ко можи да е уште подобро платен? Само да се надеваме оти нема да дој до то, оти квалитетен лев бек тешко се најдува.

Добро бе луѓе оти не разберете дека не е се во парите.
Нив животот им е веке обезбеден и со тие примања. Овде се работи за нешо друго, за престиж. На кое ниво е Сити, а на кое Челси? :toe:

Интересна работа, ама па ние во каква форма сме то чудо едно. :pos2:

Еее нашата форма за чудо е, особено на домашен терен па... :kesa::nenene::nesum:

Нив животот им е веке обезбеден и со тие примања. Овде се работи за нешо друго, за престиж. На кое ниво е Сити, а на кое Челси? :toe:

Ова Робоњно најдобро знае да го одговори. Имаат парите улога, не било каква - НАЈЗНАЧАЈНА.
Како и да е не верувам дека Кол или Бриџ ќе заминат во блиска иднина во Сити или било каде. За сега на двајцата ништо не им фали на Стемфорд.

Бриџ може да замине одма што е до мене,а Ешли нема шанса да оди,поготово во Сити.Иначе што мислите ќе тепаме утре?

Како што спомна и fantomX, во денешно време тешко се наоѓаат квалиттни леви бекови.
Многу клубови би го посакале Бриџ за првотимец. Несмее да се загуби фудбалер од таков квалитет кој нема никакви забелешки поради тоа што е резерва и дреме на клупа кога Ешли Кол не е повреден.
Јас искрено многу го засакав заради голот за 2:1 на Хајбери против тогаш непобедливиот Арсенал и пласманот во 1/2 на ЛШ...невидена радост :)

Утре Челзи ќе победи рутинирано и ќе заврши работа за во групиве.

Ха, Роман го фатила економска криза, па да не очекуваме засилување во Јануар... Но важно тој на љубавницата и купил ПЛАЦ НА МЕСЕЧИНАТА :pos2::pos2:
Ефтини биле сега бе...:smir:

Па, Кол можи лесно да добие гаранции дека од Сити ќе биде створен тим за врвни дострели. Ко шо се работиве, тоа и не е неостварливо. Не верувам дека зимово би се заминал, ама на лето ќе биди голем проблем да се сочува, особено шо ќе можи да си го откупи договоро за мали пари ако сака (според некое правило на ФИФА за играчи над 27 години).

Како што спомна и fantomX, во денешно време тешко се наоѓаат квалиттни леви бекови.
Многу клубови би го посакале Бриџ за првотимец. Несмее да се загуби фудбалер од таков квалитет кој нема никакви забелешки поради тоа што е резерва и дреме на клупа кога Ешли Кол не е повреден.
Јас искрено многу го засакав заради голот за 2:1 на Хајбери против тогаш непобедливиот Арсенал и пласманот во 1/2 на ЛШ...невидена радост :)
Не само лев, и квалитетен десен бек тешко се најдува. Лев бек да бараш е полошо оти треба да се бара добар левичар, шо е нормално потешко.
Ако ги гледам моменталните состави на премиерлигашите, Бриџ не би бил меѓу првите 11 само во Арсенал и Јунајтед (покрај Челзи). Во секој друг клуб би бил стартер. Плус и потпиша договор на уште 5 години пред почетоко на сезоната, и мислам дека тој е сигурен. Со Ешли Кол е опасна работата.

Не,ама види го душа остава на терен,
Абе и во Арсенал оставаше,ама....=)
Ako му понудат нешто повеќе пари Ман.С не е чудно да си замине Cashly Cole.
Нема да му биде првпат.:helou:

Тоа е голем минус за Ешли. Се гледа дека за кој клуб да настапува, ќе настапува чисто професионално без љубов кон клубот. За разлика од Лампард и Тери кои се икони на клубот и играат со душа за него, овој никогаш нема да биде икона на ниту еден клуб, пошо е скапан материјалист.

Нема да замине,ако верувате во се што ќе напишат.....Иначе ако би купувале напаѓач јас би го купил Хулк од Порто,млад 22 години,брз,техничар налик на Баптиса!

Сколари запрашан за информацијата дека Дрогба имал состанок заедно директорт на Интер, Бранка, и агентот Мендеш (кој е и агент на Мурињо) во ресторан во западен Лондон, помалку налутен, рекол: „Каде бил Дрогба? Јас не спијам со него, јас не знам и јас не сум полицаец за моите играчи. Прашајте го Питер Кенион, прашајте го Роман Абрамович. Не знам... Јас сум само тренер.“
За разлика од Сколари, Дрогба само рекол: „Немам што да кажам.“

„Дејли Мирор“ : Дрогба = Адриано + 30 милиони фунти ?

Арнесен поврзан со селектроскот место во Данска.

30 милиони и Адриано за Дрогба.Ако е ова вистина јас одма би прифатил.За 30 милиони ќе купиме два-тројца играчи,а ќе го имаме и Адриано.:toe:

30 милиони и Адриано за Дрогба.Ако е ова вистина јас одма би прифатил.За 30 милиони ќе купиме два-тројца играчи,а ќе го имаме и Адриано.:toe:
Јас повеќе тоа го сваќам како иронично напишано од Дејли Њуз:) 30милиони евра + Адриано?? Ова може е барањето на Челзи, но сигурен сум дека Интер нема шанси да се согласат за ваков чекор...Повеќе од сигурен...

Епа затоа реков ако е ова вистина.Не е логично 30 милиони за 30 годишен играч + играч кој вреди најмалку 15 милиони:toe:

Едно е Челзи да бара а друго е Интер колку е подготвен да даде. Челзи летоска бараше околу 30 милиони фунти (барем така се шпекулираше). Со оглед на тоа дека Дрогба има над 30 години и договор кој истекува за помалку од две години и кој може следното лето да го откупи за 10 милиони и неколку повреди во низа оваа сезона според мене и директна трампа Адри за Дрогба е премија за Челзи

Епа тешко дека ќе го гледаш тој филм,да направи Челси трампа со Интер:helou:

Сите играчи се на располагање вечер така?Нема никој повреден?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom