Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ne ne direktno e.mozis da vidis na programata so se prikazuva momentalno.ne se snimki.poz

Иначе ние пак се интересираме за Луис Фабиано..Сколари е спремен да даде 10 милиони за него:toe:.
Јас не сакам да дојде...Анелка,Дрогба,Ди Санто доста ни се тројца напаѓачи!

chelzi e naj jak na svetot i nema nekoj drug sto ce go zapre champion chelzi ua Man Utd

Инаку, на линкот на Сашко на Челзи ТВ моментално почнува натпреварот на резервите на Челзи против резервите на Стоук. Во тимот се младиот голман Тејлор, Синклер, Сточ, 16 (или 17 максимум) годишниот Борини, Минеиро....... Кој има слободно време, и мегабајти за трошење, му препорачувам да ја следи утакмицата. :tv:

Би требало да ја победите Рома во што сум сигурен :toe:

Да беа Челзи појаки од МАНУТД ке го победевте на домашен терен...немаше да губите баш од МАНУТД пред да влезе Калу...немаше да имате 0:0 резлутат со Клуж,немаше да имате нерешено со Тотенхем...и едвај 1:0 против една Рома што МАНУТД секоја година кога се пага во групи или елиминации ги ГАЗИ...да беа појаки немаше да имат 2 титули во ПЛ и само едно финале во лш...извинете за ова ама бројките кажуваат се...

Доста ви беше победа дома, многу ке ви биде е на гости ама има уште да се игра - според мене највеќе што можете да извлечете е бод.

Абе Челзи си е Челзи ке видиш кај ке им шибнат 2-3 гола за брзо време :)

сите викаат стави на челзи ке тепаат вечер без проблеми

ако ако гледам водат 3:0 сеа за сеа а ?????

@%@&%&@$&$@% !$!

Имам впечаток дека Сколари не знае да постави добра тактика за соодветниот противник. Исто така, впечатокот е дека целата одбрана и Оби Микел (без Чех, пошто не гледам кривица за било кој гол кај него) е толку мизерна, што не знам кога била полоша. И да, Анелка е ко шифоњер.
Ова е срамота, јас се откажувам од понатамошно следење на мечот.
Се префрлувам на Анортозис - Интер. :tv:
Честитки за Рома уште од сега. Иако до постигнувањето на голот Челзи беше неспоредливо подобар, од тој момент, гледаме една лакрдија наречена Челзи.

Сколари, Бриџ, Алекс, Тери, Босингва, Оби, Анелка - МАМЕТО ВАШЕ!!!! :nenene:

И крај... Честито победа... не можам да речам дека е незаслужена, искрено :)
Ама играта на Челзи ме изненади.. многу лошо играа... секоја топка што ќе се добие да не се искористи??? Ама тоа е..

Поздрав!

na sudijata kerkata da mu ja ebam kopile gnasno na deko bezveze mu dade crven

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom