Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бордо не е проблемот, Гејчестер се проблем, без Тери ќе биде тешко ....
Viva la Chelsea ! ! ! !

Ги има на Јутуб, ако не знаеше.

Коментаторот е :vozbud:

Фала , знам дека ги има на јутуб ама ме мрзеше да ги барам и викам ај овја од челзи се добри момци па ќе ми ги побараа место мене !!!
Инаку мн добра игра од страна на челзи а и головите добри особено првиот на караваљо , само што не ми се свиѓаше играта од страна на сити нз кј беше проблемот дали од страна на тренерот или од страна на чезли кој не им дозволил да ја играат својата игра !!!

хехех... знам дека е постаро ама гледајте ги само како тренираат :D:D:D

Судија педер!
Саботира намерно бе! Сигурно го мрази Челзи :)

Не дека го мрази Челси,али Видич доби црвен картон за Манчестер па да не остане покусо го начека Тери да направи фаул и се фати за црвениот куртон.Вошкар тоа еееее!

Ц ц ц ц ц, ова е сместено од Фергусон 100%...
Срамота!!!!!!!!
Да бе, од Фергусон, не правете како малите деца. И Видич е исклучен така да тука сме со силите во одбраната.
Не е ова италианско првенство па ќе местиме со судии.

п.с. Честитки за победата над Сити, не бев тука за да честитам на време:helou:

Да бе, од Фергусон, не правете како малите деца. И Видич е исклучен така да тука сме со силите во одбраната.

Па баш ради тоа, за да имаат Гејчестер шанси да дадат гол ! ! ! !

Не дека го мрази Челси,али Видич доби црвен картон за Манчестер па да не остане покусо го начека Тери да направи фаул и се фати за црвениот куртон.Вошкар тоа еееее!
Челзи официјално поднел жалва. Исход...

Немој и ти сеа...:tapp:
Видич ви фали бе, не Фердинанд да сме тука со силите во одбраната.
Фердинанд и Тери имаат многу поголемо влијание на составите на Челзи и Јунајтед отколку Видич од една, и Карваљо од друга страна.

Неиграњето на Тери е предност за Јунајтед, без разлика шо не игра Видич, ама то шо играме дома е предност за Челзи, и очекувам да се искористи.:helou:

Челзи официјално поднел жалва. Исход...

Немој и ти сеа...:tapp:
Видич ви фали бе, не Фердинанд да сме тука со силите во одбраната.
Фердинанд и Тери имаат многу поголемо влијание на составите на Челзи и Јунајтед отколку Видич од една, и Карваљо од друга страна.

Неиграњето на Тери е предност за Јунајтед, без разлика шо не игра Видич, ама то шо играме дома е предност за Челзи, и очекувам да се искористи.:helou:
Да де, па затоа што играте дома сме тука со силите, инаку се знаеше кој ќе беше во предност:helou:

За жал, на МТВ утре по се изгледа оди Марсеј - Ливерпул (со оглед на формата на екипиве - :tapp:) и Челзи само на ХРТ 2. Можда на МТВ 2 че оди (нема врска шо е на албански) ама не е сигурно.

На МТВ ќе ги даваат + Барса
Челзи директно на ХРТ2:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom