Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле Карваљо ја искина мрежата,исто и Лампард,а голот од Анелка беше во посебен стил!!!!:helou:

Не верувам дека 3 утакмици,бидејќи Челси решиле да се бунат за конторвезниот црвен на Тери,леле педерска работа Видич црвен и Тери црвен.цццццц

Тери вака ко шо е нема да игра три утакмици. По евентуална жалба, би можело да се намали на 1 или 2, макар шо најреално е бришење на црвенио картон (шо не верувам). Во секој случај, со Јунајтед 99% нема да игра.

За голојте, остајте го Карваљо. Вторио гол е приказна за себе. :tv:

И за во вторник, пренос Челзи - Бордо секако че има на ХРТ 2. За МТВ не знам.

Челси-Бордо ќе даваат на Хрт 2?Ја знам ќе даваат на една албанска телевизија,а за хрт 2 неам појма.Али важно некаде ќе ги гледаме!

Уште Блажичко да коментира таман,со чеф да гледаме:helou:
Божо Сушец :music3:

Две кратки информации:
Сколари: Балак игра најмалку 30 минути со Бордо.
Лампард: Црвенот картон за Тери е неправеден. Иста ситуација како жолтиот за Немања Видич.

Супер победа на Челзи... во гости 1-3, НАЈДОБРИ СМЕ!!! ЧЕЛЗИ РУЛЗ!!!!!!!!!!!!!!

lele ovoj komentatorottt......
lampardino!!:pos2:
duri sega primetiv deka lampard dade gol so leva! retko golovi daa lampi so levaili taka mi se cini? stvarno ne sum go primetila so leva da sutira

Божо Сушец :music3:

Две кратки информации:
Сколари: Балак игра најмалку 30 минути со Бордо.
Лампард: Црвенот картон за Тери е неправеден. Иста ситуација како жолтиот за Немања Видич.

Добар е и Сушец:wink:
Балак мислам дека ќе биде фит за Јунајтед,а тоа што го рекол Лампард е точно.Подобро и Видич и Тери да играат и да им ги поништат картоните да биде појако дербито!

da ne znae nekoj so so sostav igrame u vtornik?
ja mislam vaka nesto ke bide: (take a look)
-----------cech-------------------
bosingwa---terry--carvalho---a.cole
-------------mikel---------
------lampard------deco------

-----j.cole----------malouda
-----------anelka

postoi vakva formacija?

Постои ваква формација,може вака да играме,али мислам наместо Малуда ќе игра Калу(што е подобро),инаместо Анелка ако е доволно опоравен Дрогба!

Ќе го биеме и Бордо бе, само минимално, да не се заморуваат многу пред дербито.

Би требало да го тепаме Бордо едно 2-0.Ама мислам дека Дрогба нема да игра поради црвениот што го доби во финелето?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom