Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека ќе се врати против Сити,не знам кај читав дека повеќе од 1 недела нема да отсуствувал...

За со Јунајтед е битен. Па и Микел ебаго шо напрај... Колку за со Бордо па и Сити е способен да не напрај глупост. :)

Ми тргна со Хитлер денеска, ај и за вас едно клипче:smir:

:pos2:Добро клипче,кога слушна Хитлер дека Рисе дал автогол,збесна:pos2:

Ме немаше тро од форумов. Џо Кол дал гол за Енглеска, бравос!

Ај сега да се стегниме и да извајме најак состав за со Сити. :vozbud:

Арно Калу, туку Џон Оби не игра и за Нигерија. Шо се деси со него?
Толку е потешко повреден, или воопшто не е, ама не го бидува?
Стварно не ми е јасно...:uvo:

да бее, стварноо! и ја не знам како се повреди, чудна работа!

Со Деко, Лампард, Балак и Џо Кол ќе се покрие некако средината, иако никој не игра класична позиција како Есиен... Сме наебале, нека се враќа побрзо пошо не е на арно...

Есиен?!?!?!? леле ноуу бе! нема шанси 6 месеци, мн. се тоа!:nesum:

Еми Сколари го игра две утакмици по 90 минути а тој е повреден. Повреден отишол да игра за Гана, па и играл од почеток...:uvo:

Арно мене ми беше криво шо го пуштиве Макелеле откако потпиша до 2010.:jaj: Мислев ај остаре, ама за дупки покривање супер е бе...

И пак да прашам, да не знај некој шо е со Микел? Никој и нигде не го спомнува.
ФантомОрид, и Балак нема да игра некое време. Барем не со Сити, а можно е и со Бордо. :(

Еми Сколари го игра две утакмици по 90 минути а тој е повреден. Повреден отишол да игра за Гана, па и играл од почеток...:uvo:

Арно мене ми беше криво шо го пуштиве Макелеле откако потпиша до 2010.:jaj: Мислев ај остаре, ама за дупки покривање супер е бе...

И пак да прашам, да не знај некој шо е со Микел? Никој и нигде не го спомнува.
ФантомОрид, и Балак нема да игра некое време. Барем не со Сити, а можно е и со Бордо. :(

Милам дека и Оби Микел е повреден, не сум сигурен ама го ставаа во ист кош со Балак и Есиен кои влечат незгодни повреди.

А на официјалната страна на Челзи има дека Есиен во понеделник ќе замине на операција на коленото, не даваат точна бројка за времето на отсуство само велат неколку месеци

EDIT сега гледам дека Микел започнал со тренинзи и големи се шансита да настапи против Сити

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom