Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е ни во резерви... Некоја работа имал околу преселбата ваљда. :wink:

мене ми е најмило шо сме први аген!!преска го слушнав коментаторот дека не сме изгубиле натпревар оваа година у премиер лигата....true or false? true!

А па голема работа сме завршиле, од три кола ни еден пораз сме немале... Исто ко Ливерпул и Манчестер... Рано е уште, не е за фалење ништо.:helou:

А па голема работа сме завршиле, од три кола ни еден пораз сме немале... Исто ко Ливерпул и Манчестер... Рано е уште, не е за фалење ништо.:helou:

Во 2008 нема Челзи пораз,на тоа мислеше:helou:

Имаше напишано оваа сезона, ама го смена во оваа година... Ете се поправи, арно е.:)

Според гол,ком,Венгер го барал Калу.Свашта!!!
А,останаа уште 24 часа од трансфер периодот,и тешко дека ќе го земеме Робињо,и Фантом ОХ ќе си носи аватар од Кикица:pos2:

А,останаа уште 24 часа од трансфер периодот,и тешко дека ќе го земеме Робињо,и Фантом ОХ ќе си носи аватар од Кикица:pos2:
Amin:helou:

Останаа уште 24 часа??? :nenene: Трансфер периодот заврши пред нешто повеќе од 1 час.
Утре само ќе се објави тоа што било потпишано во “5 до 12’’
Бев прилично убеден дека Робињо ќе потпише. Мислам дека Реал многу ги изнервира предвремената продажба на дресови.
Како и да е, Челзи оди на сите титули и со овие играчи.

Останаа уште 24 часа??? :nenene: Трансфер периодот заврши пред нешто повеќе од 1 час.
Утре само ќе се објави тоа што било потпишано во “5 до 12’’
Бев прилично убеден дека Робињо ќе потпише. Мислам дека Реал многу ги изнервира предвремената продажба на дресови.
Како и да е, Челзи оди на сите титули и со овие играчи.

Не,грешка си.Во Англија трансфер периодот се продолжува уште еден ден,бидејчи во недела не се прават трансфери!!

Не,грешка си.Во Англија трансфер периодот се продолжува уште еден ден,бидејчи во недела не се прават трансфери!!
Така е, тоа е секаде нагласено, кој знае англиски може да провери на сите поголеми англиски интернет сајтови поврзани со фудбал:helou:

Тогаш во ред. Мислев дека до 31 Август важи за сите Европски лиги. Затоа ми беше денес ептен чудно, ниту еден трансфер во Англија а најмногу ги очекував од нив.
Хммм...Тогаш надешта уште постои...утре ова време Робињо со синиот дрес број 7.:smir:

Реал плачат сега, а истото го правеа со Роналдо. Нема да ми биде мило ако дојде Робињо кај вас ама сакам да видат дека не е секогаш се по нивно ММЕ!

Не е готово додека не откуца 00:00 за околу 12 часа и 50 минути. Јас се уште стојам на тоа дека ќе го земеме.

Јас мислам дека нема.Кенион е многу прост,цело лето е фокусиран на еден играч на Робињо.Барем да го побаравме Кварзема,ама тој отиде во Интер,или Капел,ама тоа е....Јас не верувам дека ќе дојде Робињо...

Фереира во разговори со Вила!!!
Малуда со Њукасл!!

Давор, не треси зелени бе брат... Босингва го зедовме, Паим на позајмица, Деко го зедовме... Како то на еден играч? Иначе, после ШВП шо замина, не си ојт Малуда, иако игрет различна позиција. Фереира слободно нека си ојт, го имаме Белети како замена за Босингва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom