Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не пишува на официјалната страна на Челси така да ништо не е сигурно и официјално!!

Бај де веј и Босингва се повредил?

Не. Тој и Балак имале мали проблеми, ама се спремни за недела а за Есиен, максимум едно полувреме (можи ни толку).
За Дрогба е рано.

Засега Микел ќе го заменува Есиен,а Анелка,Дрогба така да нема да имаме посериозни проб леми!!!

За Дрогба има ли некоја специфична дата кога ке се врати да игра???

Ааааа,ова не.Калу,Малуда,Паим,нема шанса за Робињо нема ни место да игра,и да има треба Калу,Малуда и Паим да седат на клупа а тоа е...:tapp:
Другарчиња ништо од Робињо!!!

lelle kolku mnogu gi sakav tie Chelsea.......samo steta so mi go izbrkaja Mourinho cekav da si zamine i Lampard pa za da bidam za inter ama me zafrkna taka da sea sum za 2ta tima.....ali onaj tim od sezonata 2006-2007 bese dream-team za mene poZZ :wink::wink:

За Дрогба има ли некоја специфична дата кога ке се врати да игра???
Можно е да заигра со Тотенхем за една недела, ама не е сигурно. Така да, ако се е ко шо треба го имаме за со Сити на 12/13 септември.

Ааааа,ова не.Калу,Малуда,Паим,нема шанса за Робињо нема ни место да игра,и да има треба Калу,Малуда и Паим да седат на клупа а тоа е...:tapp:
Другарчиња ништо од Робињо!!!
А кој рече па дека Филипс и Малуда се сигурни за останување?
Ја мислам оти Филипс секако че си оди, не знам оти.

Ама овој Паим игра лево крило како позициите на Малуда и Калу нели?

Најавен е како „winger“, т.е. крило.
Чим не е пишано left или right, ваљда можи и на двете.

Ако е така тогаш добро.Сега гледам на менаџер пишува Атакинг Мифилдер Рајт,десно крило...Како и да е нека ни е со среќа и да игра што подобро во Челси,за да го купиме целосно наредната сезона.Паим ЗВЕР:vozbud:

Кажете ми дали ова коло ќе игра Есиен!?Ај поздрав:smir::helou:

Есиен не верувам дека ќе игра,може ама само 45 минути ништо повеќе.Одвај чекам да го видам детево,се надевам на негово деби во недела против Портсмут:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom