Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
barem Man U vo tie 85-90 min pravi sansi i igracite na Man U gi davaat golovite,a vie niedna sansa i ete avtogol.ako se raduvate na vakvi igri na celzi otpisete se uste na revansot..:tapp:

Гол си е гол каков сака нека и чисто информативно понатаму одат тие со повеќе голови или повеќе голови во гости а не тимот со повеќе шанси а си се радуваме оти си имаме причина не е без причина нели?:smir:

Видовте аир од повредата на аИрелио, сега си мислам шо ќе се случеше да не влезеше Рисе... хммм...

Боље шо заврши вака,ќе биде интересна другата утакмица

Боље шо заврши вака,ќе биде интересна другата утакмица

Да инаку како и минативе години Ливерпул ќе се брани,а вака и двата тима ќе играат отворено

Прашање е Челзи колку ќе дозволи да се игра кога не му треба гол, мислам дека ако нема гол на почетокот реваншот ќе биде уште подосаден.

abe gotovo veke 1-1 i ode celzi natamu abe aj ne bidete tolku
kako prvo so ovakva igra celzi ne znam dali bi igral vo regionalna liga vo mak
kako vtoro liverpool gi ima gerard i tores a vie koi gi imate:toe::toe::toe::toe:
ne provocira(jas sum za milan)nego me nervira sto veke go gledate celzi vo polufinale luge nisto ne se znae liverpool sekogas e opasen

of of pa ti za mancetser najde da kazuvas.ke gubi od barca utre i toa mn.a chelsea ne mora da ide u finale ama igra barem so srce do posledna minuta.a ne ronaldo peder i celiot mancetser,zatoa odi na tvoj fan klub i zbori za man utd a ne ovde ok?

i ako ste tolku pismeni.liverpool go pomina chelsea pred 3 god.so nepostoeckiot gol na luis garcia.i toa ne e srekja a?
posle 2 god na penali.i sega bilo sreka .fudbal se igra do kraj

of of pa ti za mancetser najde da kazuvas.ke gubi od barca utre i toa mn.a chelsea ne mora da ide u finale ama igra barem so srce do posledna minuta.a ne ronaldo peder i celiot mancetser,zatoa odi na tvoj fan klub i zbori za man utd a ne ovde ok?

ja kazuvam realnosta be i pisuvam kade sakam bez provokacii i pcovki.ok?

А бе не се дуете право!!!Има да се уште да се игра!!!Само ако играте вака како што игравте вајвечер тешко оти и на Малеш ќе го тепате!:vozbud:

abe gotovo veke 1-1 i ode celzi natamu abe aj ne bidete tolku
kako prvo so ovakva igra celzi ne znam dali bi igral vo regionalna liga vo mak
kako vtoro liverpool gi ima gerard i tores a vie koi gi imate:toe::toe::toe::toe:
ne provocira(jas sum za milan)nego me nervira sto veke go gledate celzi vo polufinale luge nisto ne se znae liverpool sekogas e opasen
Финале, бе!:):smir:

Абе со Аврам Грант не правите ништо! Ливерпул тепа на Стемфорд

Видовте аир од повредата на аИрелио, сега си мислам шо ќе се случеше да не влезеше Рисе... хммм...

e da sega najde da se povreduva AURELIO... riise ima 5 utakmici ovaa sezona odigrano sakas nesto od nego ... neznam sto mu bese planot . zlatni 2 noze ima so glava se dzitka.sramota.poveke sreka na STAMFORD i da gledame poubav fudbal.

Што да ви кажам друго освен искористете си ја среќата и одите во финале ваква шанса не се дава секогаш:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom