Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ехеејј, ја уште кога сум кажал дека Рајт-Филипс е многу добар фудбалер, во времето на Мурињо ич не добиваше шанса, сега Грант почесто го става во игра, многу почесто!
Многу е потценет. Иначе Челзи е без Микел, кој доби црвен картон и еве гол за Евертон! ЈАКУБУ, 1:1!

Едит: 2:1 за Челзи, повторно Рајт-Филипс стрелец! Уште еднаш дечково ги оправдува моите очекувања..абе викам ја, потценет е!

И 2-1 конечен резултат, браво за Wright-Phillips. Леле каква шанса имаше на крај Лескот. Се радвам ја, на ливче го имав 1 за Челзи. :)

Челзи - Евертон 1-0
Wright-Phillips 1-0 ( Download ) ( Видео )
Yakubu ( Download ) ( Видео )
Wright-Phillips 2-1 ( Download ) ( Видео )

Не беше на Филипс голот, автогол на Лескот е, иако за Филипс запишан. :)

Филипс со неговите метроишеесе натскока противнички играч, и при тоа Челзи постигна гол!!!!:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: МОМЕНТ ЗА ИСТОРИЈАТА!!!:vozbud: :super: :vozbud:

Скоро цело полувреме со играч помалку, и па ги тепавме Евертон, кој е доста солеидна екипа.

:chelsea 2: :chelsea 3: :chelsea 2:

Едит: Сеа ми текна... Во следната фаза на ФА Купот, играме со Виган на гости на 26 јануари, изгледа во доцниот попладневен термин од 18:15

WTF !! Filips metro i zelba za rastenje natskotkuva 2 metra Covek !! bravos svaka mu cest !!! cestita pobeda

Честита победа.. првоит гол на Филипс мало ремек дело.. :zver:

Кратки вести:

Matchreport: Chelsea - Everton

Аврам: Го сакаме Анелка до сабота!
Логично, со оглед на тоа што единсвен класичен напаѓач е Пизаро, бидејќи Шевченко е повреден. Вчера, против Евертон играше Пизаро а резервен напаѓач беше 17-годишниот Бен Сахар.

Тотенхем заинтересиран за Кудичини ?
Пошо е резервен голман, ако сака нека си оди...

Дрогба: Челзи може да победува и без мене.
Нормално дека може...

Кратки вести:

Аврам: Го сакаме Анелка до сабота!
Логично, со оглед на тоа што единсвен класичен напаѓач е Пизаро, бидејќи Шевченко е повреден. Вчера, против Евертон играше Пизаро а резервен напаѓач беше 17-годишниот Бен Сахар.
Да конечно Челзи почна да преговара со Болтон околу трансферот на Анелка во Челзи али финтата е што Болтон ја одби првата понуда на Челзи од 12 милиони фунти.... и рекле дека мин што ке барат ке биде 15 милиони... Јас би рекол кај отишле 12 нека се и 15..

Малку го забораивме овај, ама еве го...

Калид Буларуж „интересен“ за Феенорд!
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=540891

Лани беше на најнниско можно ниво, да не речам како аматер, а ни годинава мислам не игра многу во Севиља кај шо замина ко позајмен.
Дај Боже да замини во Феенорд и појќе да не го гледам како дел од Челзи.

Јееееееееее! Анелкаааааааааааааа!

Само да не се уклопи во Челзи...ко Шева :) Шала, шала..

Добро е што го земавте Анелка, уствари добро за вас, лошо за опонентите :)
Се сеќавам тој заби против Манчестер на 24.11.2007 беше мечот ако добро памтам :( Увек Анелка на тоа ме потсетува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom