Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не ги пратев многу хрватите повеке си ги гледав нашите, ама според многу аналитичари( се знаат кои се ) и на оваа утакмица Модрич бил далеку најдобар поединец во хрватскиот состав, а башка Аврам си ја знае работата и сигурно многу малку му треба за да види шо е класа играч, а модрич по се изгледа е еден од тие.А бе Аврам, колку виде од Модриќ во Скопје?
Инаку Макелеле изгледа размислува и за пензија. Договорот му е до 2009 и најавува дека ќе го одработи, а за понатаму не знае ни самиот. Па веќе 34-35 години има... Време му е да размислува за фудбалска пензија.
Go citam tekstov i ne mozam da se vozdrzam a da ne pisam! Mislam deka Avram Grant imase so da vidi vo mokniot i neprikosnoven Luca Modric.negovata tehnika e cista fantazija koja granici so sovrsenstvo,ima dribling, strasen sut od dalecina,nenormalna kontrola na topkata,beskoneccna vizija na terenot,da skratam toj ima SE! mislam deka avram bara zamena za lampard(koj ke si odi letovo) i za makelele(koj se penzionira letovo kako sto kaza nasiot drag kolega Fantom XЈас не ги пратев многу хрватите повеке си ги гледав нашите, ама според многу аналитичари( се знаат кои се ) и на оваа утакмица Модрич бил далеку најдобар поединец во хрватскиот состав, а башка Аврам си ја знае работата и сигурно многу малку му треба за да види шо е класа играч, а модрич по се изгледа е еден од тие.
А за макелеле, да, прочитав и ја сабајле на скајспортс и на
ф365 и човекот вика дека ќе ја разгледа ситуацијата после европското, со тоа што си има да си одработи уште една година после тоа. Значи вика дека нема да се пензионира:nenene: уште најмалку две годинипа така бе клод
Celzi e propadnata investicija za nekoja godina pak ke si bide 5-6 i nisto poveke od toa
ќе му ја мислат ... :smir:Ama koga ke si otide Abramovic?
Sto potoa?
Go citam tekstov i ne mozam da se vozdrzam a da ne pisam! Mislam deka Avram Grant imase so da vidi vo mokniot i neprikosnoven Luca Modric.negovata tehnika e cista fantazija koja granici so sovrsenstvo,ima dribling, strasen sut od dalecina,nenormalna kontrola na topkata,beskoneccna vizija na terenot,da skratam toj ima SE! mislam deka avram bara zamena za lampard(koj ke si odi letovo) i za makelele(koj se penzionira letovo kako sto kaza nasiot drag kolega Fantom X)i ja naogja vo Luca Modric! Ne se sekiraj Fantome idninata e svetla za sinite od Stamford Bridge! hehe:helou:
Celzi e propadnata investicija za nekoja godina pak ke si bide 5-6 i nisto poveke od toa