Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лампард после добра акција за 0-1
Белети, Филипс ја изваде од аут, судијава не виде, од Виган сите застанаа, и Белети си отиде на 20-25 метри и си даде гол.

Сега следи второ полувреме...

Јас лично сакам со Ливерпул. Ќе видиме всабота.

:chelsea 4: :chelsea 4: Четвртфинале на Карлинг Куп: Челзи - Ливерпул:chelsea 4::chelsea 4:
http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage/0,,10268~1158826,00.html

А, патем Виган - Челзи 0-2
Рутинска победа без многу напор.
Сега во вторник мислам, со Шалке на гости во ЛШ:bq1:

Меч рапорт: Виган - Челзи 0-2
http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage/0,,10268~1159047,00.html

Лампард се распуцал во поледно време ...

Напаѓачот на Челзи, Дидие Дрогба продолжува со своите контроверзни изјави поврзани со неговото престојување во лондонскиот клуб.
Последно во редицата чудни изјави на Дрогба е последната изјава објавена во дневниот весник Сан.
"Дента кога го потпишав договорот со Челзи се чувствував одвратно. Знам дека некој ќе рече дека се во ред од финансиски аспект, но не е се во парите. Бев несреќен и по само неколку недели сакав да си заминам", вели Дрогба.
Тој тврди дека многу сакал да остане во Марсеј па дури и посакувал да падне на медицинските прегледи.
"Ми доаѓаа на ум многу апсурдни мисли од типот да посакував да не ги минам прегледите. Тие се вршеа во една болница во Париз и едвај чекав да ми кажат дека нешто не е во ред со моите колена. Едноставно не ми се одеше во Челзи и сакав да останам во Марсеј до крајот на кариерата", заврши Дрогба.
Ова не е прв пат напаѓачот на Челзи да дава вакви изјави, последниот пат кога велеше дека сака да си замине од клубот поради лошата атмосфера, неколку дена подоцна јавно се извини.
Дали наскоро треба да очекуваме ново извинување или сега дефинитивно ќе добие отказ од клубот во кој игра.

7A482A02A3F38F41ABDAFB8183C2AC30.jpg

Тогаш не ми е јасно зошто е во Челзи веќе толку години.Доколку му било одвратно сигурно ќе си одел досега.Но можеби сега сака да привлече внимание или што знам јас.А за денешната победа немам што да кажам едноставно нели... супер.Сега и со Шалке во Вторник да си победиме и само така напред.

Напаѓачот на Челзи, Дидие Дрогба продолжува со своите контроверзни изјави поврзани со неговото престојување во лондонскиот клуб.
Последно во редицата чудни изјави на Дрогба е последната изјава објавена во дневниот весник Сан.
"Дента кога го потпишав договорот со Челзи се чувствував одвратно. Знам дека некој ќе рече дека се во ред од финансиски аспект, но не е се во парите. Бев несреќен и по само неколку недели сакав да си заминам", вели Дрогба.
Тој тврди дека многу сакал да остане во Марсеј па дури и посакувал да падне на медицинските прегледи.
"Ми доаѓаа на ум многу апсурдни мисли од типот да посакував да не ги минам прегледите. Тие се вршеа во една болница во Париз и едвај чекав да ми кажат дека нешто не е во ред со моите колена. Едноставно не ми се одеше во Челзи и сакав да останам во Марсеј до крајот на кариерата", заврши Дрогба.
Ова не е прв пат напаѓачот на Челзи да дава вакви изјави, последниот пат кога велеше дека сака да си замине од клубот поради лошата атмосфера, неколку дена подоцна јавно се извини.
Дали наскоро треба да очекуваме ново извинување или сега дефинитивно ќе добие отказ од клубот во кој игра.

А бе, 4 години е во Челзи. Шо не си замина ако не му чинеше? А и шо не остана во Марсеј? Ќе си беше уште еден просечен афрички играч во Франција, какво што има безброј таму, а не меѓу најдобрите светски напаѓачи, каде што е сега.:toe:

прашајте го Дрогба што ми викате на мене... :)

добро им тргна со аврам,само напред

Ајде вечер со среќа нека му е на Челзи па кај и да е до 11h да славиме.

Да им ебам се на МРТ, немаат звук.

Видов во прво полувреме бранеше Чех, па после гледам Кудичини...што се деси ?!

леле ме дупнаа на спортска ... бев сигурен дека ќе тепаат 0-1,0-2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom