Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dfgns2.jpg

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Незнам дали сте го виделе ова.Се утепав од смеење.Нема везе и така више не е тренер.

хахаа.. Лол! А мене чоеков стварно закон ми беше.. Посебно по фаците шо ги правеше кога Челзи ќе дадеа или ќе примеа гол.. :pos2:

Jason Marriner
Dnevnik Na edne Navijac
Covek koj preku nokj stana najozloglaseniot angliski huligan !
Jason go zaposnal svojot nov komsija , Donala MacIntyrea , ne znaejki deka e novinar koj kje mu go upropasti zivotot i kje go prate vo zatvor nekolku godini ... MacIntyre so meseci go snimal Jason preku skrieni kameri , a potoa napravil dokumetaren film - " Vodza na ozloglaseni huligani " koj vo 2000 e prikazan na BBC . Po ovoj dokumetarec Marriner e uapsen i mu se odredila kazna zatvor od 6 godini i zabrana od 8 godini za gledanje na Celsea posto toj bil vodza na edna od najozloglasenite nevijacki grupi Head Hunters na Chelsea . Dodeka bil vo zatvor ja napisal kniga za negoviot zivot.
Donala MacIntyrea inaku irec , go izbral Jason za svojot dokumetarec i se preselil vo negovoto sosedstvo . Doznal deka Jason raboti kako avtomehanicar i otisol navodno da ja popravi kolata i nastanalo nekakov muabet okolu fudbalot i Donala MacIntyrea se izjasnil kako golem fan na Chelsea ... Od togas MacIntyrea postojano odel na utakmici so Jason , piele pred utakmici so ucestvuvale vo tepacki i seto toa Donala MacIntyrea go snimal i go zapisaval . Posle od ovoj materijal napravil dokumetarec i Jason go pretstavil kako kriminalec koj gi nagovoruva dugite fanovi na driga i tepacki i dogovara " fajtovi " so drugi grupi ... So sto od 6te izreceni godini na na zatvor Jasno odlezal 4 i pred sekoja utakmica na Chelsea mora da se prijavi vo najbliskata policiska stanica ...
Jason Marriner

Челзи си газат. Сега треба само една рутинска завршница на вториот дел :helou:

Oвие се мрднаа. Секоја чест. Дрогба и Лампард ѕверови!
Едит: се смее под мустаЌ :pos2:

Челзи-Ман.Сити 5:0
Честито победа, повеќе од заслужена, иако има уште до крајот :)
Конечно Челзи почна да игра брилијантно! 5 гола против тим како што е Манчестер Сити е во секој случај премногу! Ама си заслужи Челзи :)

ајде шестарда, конечно и Шева да даде гол. епа ај честито

Челзи-Ман.Сити 6:0
влагате во во форма , после Аврам нечинел:)
Честито победа...

Искрено не сум очекувал ПОБЕДА, а па со 6 гола изразена..:vozbud:
Заслужена е, секако и Шева чим даде гол..
Уште еднаш честитки и така да си продолжите :)

lugje me mrzi da baram nazad po moite postovi deka koga vikav jas ke vleze avram grant u forma so timot vie ne mi veruvavte:)taka bese!!!mislam deka ovoj covek ke go pomine murinho neznam zs ama mislam deka ke go dostigne nego a moze i povekje od nego da postigne:)pozz icestito pobeda

lugje me mrzi da baram nazad po moite postovi deka koga vikav jas ke vleze avram grant u forma so timot vie ne mi veruvavte:)taka bese!!!mislam deka ovoj covek ke go pomine murinho neznam zs ama mislam deka ke go dostigne nego a moze i povekje od nego da postigne:)pozz icestito pobeda
шефе и ја им викав исто евреин е тоа бе не е заебанција
секоја чест на челси бе
ваа година многу интересно ќе биде у англија :zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom