Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дур не го видам на тренинг не верувам ништо.
Дрогба, сепак, останува на „Стемфорд бриџ“
Репрезентативецот на Брегот на Слоновата Коска, Дидие Дрогба истакнува дека засега останува фудбалер на Челзи, но дека не ја исклучува можноста во иднина да го напушти Лондон доколку добие вистинска понуда.
Договорот на Дрогба со Челзи истекува во 2010 година. Но, по заминувањето на менаџерот Жозе Мурињо, англиските медиуми на големо пишуваа дека и Дрогба ќе го следи неговиот пример и ќе си замине од „Стемфорд бриџ“.
Најдобриот стрелец во Челзи потврди дека тешко го примил заминувањето на Мурињо, но категорично ги одби шпекулациите дека поради тоа ќе го напушти лондонскиот клуб.
- Не размислувам да го напуштам Челзи. Имам договор што сакам да го одработам до крај. А за следниот чекор ќе размислувам кога ќе дојде време за тоа, но и добра понуда. Како професионален фудбалер морам да го почитувам договорот и да се сконцентрирам на клубот за кој играм. Сепак, Мурињо многу ќе ни недостасува - изјави Дрогба.
Во медиумите деновиве најчести беа шпекулациите дека Дрогба ќе замине во Реал Мадрид, но и од „кралскиот клуб“ стигна демант за ваквиот трансфер.
- Дрогба е престар за Реал! Тој има 29 години и таков играч не е наша иднина без разлика каков квалитет носи во себе. Не верувам ни дека Челзи ќе го пушти да си оди, посебно не сега кога се во големи проблеми - изјави спортскиот директор на Реал Мадрид, Предраг Мијатовиќ.
ajde ajde ne se zalete tolku
imate tim za koj 85% od timovite vo anglija moze samo da sonuvaat.
moze ovaa godina nema da bidete nesto naj naj... no koga ke si dojde zamenata na grant ke se vratite na starite pateki. Ne e murinjo semoken mora da postoi zamena za nego i veruvam deka ke ja najdat