Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одручеква била жрекпата за групите во ЛШ, ја би на Интер, Марсеј и Дебрецен. :toe:

Многу возбуда за статијава, а Кака не сака да игра со нас во групи не заради тоа што сме многу јаки, туку заради Карло. Сеа се изјавува демек сака на повисок пласман да го избаци Анчелоти, дека Реал се поопасни годинава.
булшит

Моја желба за ЛШ : Реал, Фиорентина и Волфзбург

ајде интер нека ни се падне
омилениот ми тренер против омилениот ми клуб
баш сака мда видам дали тренерот е појак или тимот

патем, знае некој кој е фејсбукот на онаа емисијата на канал5 во која пренесуваат ЛШ?

Не бе Какан, не бе, појќе ќе боли тогаш. Не можи на секое судија да има лош ден ко Оберон, па да се заебаваме стално. :toe:

Жабарскио гол.ком разбрал дека Анчелоти веднаш по Барнли в сабота, заминува за Милано, се знај со која цел. Се за Џозе да изгуби! :icon_mrgr

И јас сакам Интер да си се падне...:vozbud: јако ќе биди....

http://livescore.com/default.dll/game?comp=uefa_q&game=354377

Се искина овој од давање голови. Во саботата (мислам дека тогаш играа во Бундес) даде 2, сега пак 2, предминатиот викенд 1... Зошто не можеше да успее кај нас?

А околу ждрепката, кој сака нека се падне, со добра игра и без судиски мајмунлуци сите можеме да ги тепаме. Немаме послаб тим ни од Барса ни од Реал, ниту од било кој...

Мој тип : Челзи, АЗ Алкмар, Штутгарт, Дебрецен
Еднаш и ние со "прилично" лесна група - ама чисто сумњам дека ќе имаме таква среќа да ги избегниме Лион, Интер, Реал, Јувентус или Марсеј, Атлетико М. па и на крај и еден Волфзбург :helou:
Најлошото сценарио би било : Челзи, Реал, Марсеј, Волфзбург :vozbud::nesvest:

Ја би Реал/Барса,Макаби Хаифа,Дебрецен....:helou:

Барса е во прв шешир, така да нема никакви шанси да ви падне Барса:wink:
Реал бе бате...:helou:

Леле ама кочи ова од уефа стримов лелеле:nerv::nerv::nerv::nerv:

Го извлекоа челзи и ако не се лажам во група Д сме:helou:

Ај честитки за Тери избран е за најдобар дефанзивец во минатата сезона од Лигата на Шампионите

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom