Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Наебавме и то како. Требит цврста рака, ригорозни мерки и постојана строгост. Дрогба озбилно, изгледа воопшто не тренирал три месеци, па ни трча, ни додава, а скраја да е да шутнит. Цела топка промаши, а на две метра немаше играч до него. Браоз.

Сколари е предобар со амебовидни форми на живот, како дебилите кои земаат илјадници фунти плата неделно, за да ја срамат честа на сините.

Наебавме и то како. Требит цврста рака, ригорозни мерки и постојана строгост. Дрогба озбилно, изгледа воопшто не тренирал три месеци, па ни трча, ни додава, а скраја да е да шутнит. Цела топка промаши, а на две метра немаше играч до него. Браоз.

Сколари е предобар со амебовидни форми на живот, како дебилите кои земаат илјадници фунти плата неделно, за да ја срамат честа на сините.

Ова шо пишав погоре, би имале девет сати во дено тренинзи. Малку се, уште еден или два сати треба плус.
Некој ќе речи Манчини сега, ама и тој таков е.

Или друга варијанта, да се смени полојна и фазла тим, со нови играчи по мерка на Сколари, ама потешко е то да се напрај.

Ја мислам Сколари сам ќе си замини, управава не го брка оти ќе треба да му дај 10-ина милиони и него оти го избркале. Ем стар е, ем тешко му е на старост да почни да се занимава со такви, ем поарно ќе му биди во Бразил. Прашање е само кога, дали за брзо, или в лето.

Ме натераја да пуштам и Грчка лига (од шо нема друго по телевизииве). Не ми се верува значи.

Три нула, изгазени на Трафорд... ЦЕЛА ОДБРАНА беше како прикована со нозете за земја не мрдна никој ни едно метро. Збогум Премиер лигашка титуло, за сезона 2008/09.

Колега Фантом, како го викаја тој сељако српски шо беше тренеро? Шо се дереше таму?
Да се поднаучи англиски и врши работа. :toe::motor:

Не знам како го викаја, „летај Љатиф летај“ стајл. Која грешка беше бркањето на Мурињо, сега дури се гледа најјасно. Ко ќе изгубит Мурињо 3-0 на Олд Трафорд, јас ќе се исфарбам црвен во глата.

Браво Дрогба, дрво едно. Ем фаулираше, ем голот не го погоди. Кај ојде цела вештина од овој играч, јас стварно не знам...

Не знам како го викаја, „летај Љатиф летај“ стајл. Која грешка беше бркањето на Мурињо, сега дури се гледа најјасно. Ко ќе изгубит Мурињо 3-0 на Олд Трафорд, јас ќе се исфарбам црвен во глата.

Браво Дрогба, дрво едно. Ем фаулираше, ем голот не го погоди. Кај ојде цела вештина од овој играч, јас стварно не знам...
Кај го спомна и него сега, да се случеше вакво нешто кај него, никој немаше дома да си пој од ѕвездиве во наредниве 24 часа.
Сега се присетив, Карваљо втората сезона кај Мурињо почнал да зборува нешто и ако памтиш, 4-5 утакмици не беше ни на клупата. А си го донесе од Порто заедно со него.
„А, а, рече нешто?“ - а не овде, Џо Кол бил лут оти излегол во 85 минута против Саутенд. Море, не треба да заигра појќе ич, па да види какава е работата.

Уште гледаш?

Не кажувај два пати...ни доаѓа на ОТ во март...се на се се покажа кој е кој во Англија....(без никакви провокации) Спортски поздрав!

Заврши, нашиве толку се збунети, не знаеја излезот кај е.

Да беше Мурињо прво и прво ќе ги остаеше без коса сите, ќе ги избричеше по казна. Само строгост и анархичен тренер бе, нишо друго. А сега Деко изиграват домашно милениче, и Дрогба читат Теа Модерна во напад.

Шо да изјавет, кој ќе е јунакот кој ќе излезит на ТВ и ќе речит „Не надиграа целосно, не скршија“?

Шо да изјавет, кој ќе е јунакот кој ќе излезит на ТВ и ќе речит „Не надиграа целосно, не скршија“?
Па Сколари, Лампард, Тери...првенствено овие.
Ваљда 130000 фунти неделно не се само за трчкарање по терено. :toe:

Speaking to The Daily Star, Scolari said, "This is why I came to England. I know I can win the title.

"I haven’t changed since taking the job. There is no pressure. I am the same man with the players, with my family.

"I need to change something in my ways to win at Stamford Bridge – but no more than this."

He went on, "I am the same man who arrived here. I am happy because every day I work very hard. Every day I study my team, every day I meet with staff and some players. I try to do my best.

"Why change my character or ability, my face? Look, here in Brazil or Kuwait it is the same. There is always criticism.

"I am now 60 years old and have spent 42 of them in football, 17 as a player, 25 as a coach.

"Nothing changes. If you do not win it hurts, no change.

"The pressure in the job in the future won’t change me. I don’t read papers because I can’t read English.

"All I know is I am doing my job as best I can."

Ова е вчерашно/денешно. Гарант Тери му кажал, во доверба, само двајцата да си знаат. Ама овај кажал и сега му враќаат „големите пријатели“ на теренот. :pos2:

СРАМОТА!Немавме ниту една шанса,ниту еден конкретен шут кон голот на Манчестер.Играта ни беше мизерна,не можевме да поврземе три паса...Не знам стварно не знам.Ова е претеризам.Е ако сега не го избрка Роман Сколари тогаш нека се убие.Толку од мене да се надеваме дека ќе ги победиме Стоук наредно коло.

Многу многу слабо, да не направиш ниту една шанса, макар тоа било и Манчестер е недозволиво:toe:

СРАМОТА!Немавме ниту една шанса,ниту еден конкретен шут кон голот на Манчестер.Играта ни беше мизерна,не можевме да поврземе три паса...Не знам стварно не знам.Ова е претеризам.Е ако сега не го избрка Роман Сколари тогаш нека се убие.Толку од мене да се надеваме дека ќе ги победиме Стоук наредно коло.
Абе нема пари. :)
За уште 1,5 година од договоро, Сколари ќе треба да добие околу 10,5 милиони евра. :jaj:

Околу пасојте, голем дел од нив спори ко да си подаваат мали деца. Барем во првото полувреме, секој трет пас така ми личеше. Особено од Балак и Оби.

Многу многу слабо, да не направиш ниту една шанса, макар тоа било и Манчестер е недозволиво:toe:
Две полушанси бе, исто ко една шанса да било. :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom