Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште еден доказ дека Сколари дојде по трофеи во Челзи, и ќе остане, а не е дојден на една сезона. Јес да има многу каприци и непромислени потези Роман, ама не е толку глуп.

Додека не врзе 5 победи по ред,за мене е еден обичен тренер од типот на Пол Инс и остали од негов калибар.

Додека не врзе 5 победи по ред,за мене е еден обичен тренер од типот на Пол Инс и остали од негов калибар.

Успесите на Сколари ги споредуваш со неуспесите на Пол Инс? Пол Инс до лани ги водеше МК Донс, тим кој под негово водство влезе во League One во Англија. Инс не издржа ни пола сезона во Блекбурн.

Сколари има видни успеси, со Гремио и Палмеирас по еднаш има освоено Копа Либертадорес, и со репрезентацијата на Бразил освои Светско во 2002. Сколари е во топ 10 тренери во светот, а ти го сврстуваш со Инс?

Сколари е расен тренер, се гледа дека знае да постапува со играчите, и на терен и секаде..Пред да бидеш добар тренер на терен ти треба да бидеш и добар психолог.. Сколари е доста умешен тренер во тој поглед и мислам дека само прашање на време е кога ќе го видиме Челзи во онакво светло во кое посакува Сколари..Повредените играчи си го направија своето, но за среќа не е од толку важно значење бидејќи Челзи се наоѓа на самиот врв на Премиер Лигата, со негатива од само еден бод зад Ливерпул..

Успесите на Сколари ги споредуваш со неуспесите на Пол Инс? Пол Инс до лани ги водеше МК Донс, тим кој под негово водство влезе во League One во Англија. Инс не издржа ни пола сезона во Блекбурн.

Сколари има видни успеси, со Гремио и Палмеирас по еднаш има освоено Копа Либертадорес, и со репрезентацијата на Бразил освои Светско во 2002. Сколари е во топ 10 тренери во светот, а ти го сврстуваш со Инс?

Ок,за мене не е добар тренер,секој има свое мислење нели?

Абе за тебе можит и Данчо Целески најдобар тренер да е, за вкусови не се дискутира, ама фактите си се факти. :wink:

Уште еден доказ дека Сколари дојде по трофеи во Челзи, и ќе остане, а не е дојден на една сезона. Јес да има многу каприци и непромислени потези Роман, ама не е толку глуп.
Се надевам дека така размислуваат и дебело (пре)платениве ѕвезди, најголем дел „пензионери“.
И да не е така, се надевам дека добро ќе заврши сезонава, и зборовите на Кенион за еден добар ремонт на Челзи в лето, и следната сезонаа да има еден релативно освежен кадар, ќе се исполнат. И тоа по терк на Сколари.

За околу 20 минути почвит ждрепката за ЛШ нокаут фаза... Јас лично се надевам на Панатинаикос или Лион... Ако ни се паднат гејциве сме ја добиле најдобрата можна комбинација, а најлошо можно сценарио по мене би била Барселона.

Ја сум во школо не можам да гледам...ако може некој да даде линк за гледање во живо,за да гледам на компјутер.

Ја сум во школо не можам да гледам...ако може некој да даде линк за гледање во живо,за да гледам на компјутер.
Зошо ти е ебаго? Оди на uefa.com, откако ќе се извече еден тим, во следните три секунди истото ќе го има и на uefa.com.

Јувентус. И не е така лошо, ја избегнавме Барса... Мислам дека ќе биде неизвесен двомеч, со малку голови, и дека ние ќе поминиме нормално. :)

Ако Сколари не најди решение за како што вели, затворената игра на противниците - наебавме.
Во спротивно, одиме понатаму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom