Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Наредно коло играме со Виган,само во недела или во сабота?

Јас прогнозирам уште една 4ка, кој е со мене???:salut:

1. Brad Friedel (Aston Villa) - 22
2. Jose Bosingwa (Chelsea) - 24
3. Gael Clichy (Arsenal) - 22
4. Gary Cahill (Bolton) - 23
5. David Wheater (Middlesbrough) - 23
6. Fabrice Muamba (Bolton) - 24
7. David Dunn (Blackburn) - 24
8. Geovanni (Hull City) - 24
9. Gabriel Agbonlahor (Aston Villa) - 27
10. Johan Elmander (Bolton) - 24
11. Ashley Young (Aston Villa) - 24

Тимот на неделата од 1 коло на ПЛ
Во тимот на неделата само Босингва е ставен од Челси,а Деко не али ај..
Супер е тимов. Синиве не се ни испотија со Помпеите, како сакаш да има и друг...:pipi:

Наскоро и машкиот тим ќе го тепа Ливерпул со истиот резултат:pos2:.
Иначе има нешто ново со Стоуриџ и Робињо или тапа...?

Со Робињо тешко и да има нешо ново, ама со Стуриџ мож да ја биди работата.

ОооОООООООооооооооооооооооооОООООООООООООооооооо!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
John Terry has been named by England Manager Fabio Capello as permanent captain of the national side!!!
http://www.thefa.com/England/SeniorTeam/NewsAndFeatures/Postings/terry_named_captain.htm

Не видов оти и Давор напишал, па и ја се залетав. Ама не е битно...
ЏОН ТЕРИ = :zver:

Не е битно,битно е дека Тери е капитен на Англија и на Челси значи прав ЛИДЕР!!!

Абе Тери е ѕвер, докажал дека се жртвува за тимот. Бранеше кога се повредија Чеџ и Кудичини, ја зема одговорноста за пеналот во Москва... Имаме среќа сшо иаме таков играч

браво за тери, мислам сосема заслужена капитенската лента.
а за виган стварно не знам какви ке да сме оваа сезона на гостински терен, така да мислам дека ке биде 2+, а дај боже и повеке. баш би сакала да биде 5+.

Agent - Robinho move is off
http://www.skysports.com/story/0,195...015277,00.html
„Сонот за Челзи е скршен, бидејќи Реал Мадрид нема ни да преговара,“ рече Рибеиро за Дејли Стар.
„Невозможно е да се постигне било каква комуникација. Следното лето ќе ја средиме ситуацијата ако луѓето покажат малку разум.“

Paper talk
According to reports in Italy, Chelsea owner Roman Abramovich has given his permission for Andriy Shevchenko to rejoin AC Milan on a season-long loan deal.
Убо така... Само да се вмеша и Кака. (ех, поезија...) :pipi:

Paper talk According to Portuguese papers O Jogo and Record, Sporting Lisbon winger Fabio Paim is in London to seal a season-long loan move to Chelsea. The 20-year-old is expected to undergo a medical today before signing his contract at Stamford Bridge tomorrow.
Вау!!!! :)

http://www.skysports.com/football/tr...,14896,00.html

Chelsea star Deogba poised to return for Ivory Coast friendly.
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...-friendly.html
И Дрогба се врајча... Убо, убо.

Fabio Paim:vozbud:

001bs7a2

541140.jpg

47096_1153512314.jpg

лелле шо е црн! овој би требало да игра на местото на калу и малуда така? такааа... шо значи дека малуда ке треба да си идее! а шева баш нејкам да си иде, ама па баш и нејкам на клупа да седи. поарно да игра.

Овој Пеим на фаца добро ми изгледа,ама подобро да го купиме отколку да го позајмиме,И да ако замине Шева Ди Санто ќе добива повеќе шанса:vozbud:

лелле шо е црн! овој би требало да игра на местото на калу и малуда така? такааа... шо значи дека малуда ке треба да си идее! а шева баш нејкам да си иде, ама па баш и нејкам на клупа да седи. поарно да игра.
Тешко овај да земи место на Малуда и Калу. Барем одма. Зато и се зема на една година изглеа. Да се види како оди, и после ако го бива, кеш.
А не да се заебиме ко со Фабио Фереира.

Овој Пеим на фаца добро ми изгледа,ама подобро да го купиме отколку да го позајмиме,И да ако замине Шева Ди Санто ќе добива повеќе шанса:vozbud:
Поарно е позајмица, пишав сега зошто. А за Шева, среќен му пат (ако е точно де). Еве го и Дрогба назад, значи Дрогба; Анелка; Ди Санто + Калу можи да изигра како шпиц. Доволно.

Овој мислам дека е налик нешто на Андерсон и Нани,ако е како нив тогаш е гром.Иначе ако го позајмиме една сезона,и ако изигра добро,може наредната сезона ќе ни го лапне некој друг клуб,затоа сакам да го купиме!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom