Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу јасно. Ако се покажи, че има огромна заинтересираност. Ама секој шо е во фудбалскио бизнис (па и секој шо не е, а има малку мозок) е доволно паметен, да во договоро за позајмица внеси: Клубот тој и тој (Челзи во случајов) при продажба на фудбалеро ја има предноста за преговори пред останитите клубој.И јас сум за купвење, ама немат шанси од одма, ќе има веројатно договор за позајмица, па по истекот Челзи ќе има предност пред другите за откупување на договорот.

То е, овие 10 дена се вака че биди.Да да да крило игра и тоа лево.....одличен играч е ако го земите закон ќе бидетеПретпоставувам Ди Мариа игра крило или...?
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=827732
Значи медиумиве не знаат да лажат,секој ден различно/
А,со овој Паум до кај е работата?
Daily mail објави дека извршниот директор на Челзи, Питер Кенион веќе отпатувал за Мадрид и ќе се обиде да го комплетира трансферот на Робињо.
Јес да е талент, ама не е уште докажан комплетно и не знам колку е стабилен за да се снајде во Премиер Лига... Робињо ми е посигурна опција.