- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.261
Во фанклубов постои еден интересен феномен, за набљудување од стручни лица. Се избацуваат ликови со ,,ви реков јас тогаш и тогаш", а ниту тогаш, ниту сега со тоа некако поентираат. Онака баш ништо не кажале.
Да, Лампард беше очаен во мен-менаџмент. Да, Лампард ги играше играчите на погрешни позиции. Да, Тухел не го прави тоа.
Не, никој нема кажано дека Челзи со овој состав нема шанси за ЛШ. Најмалку јас, бидејќи на мене се однесува.
Да, играчите од Челзи не размислуваат, играат често на инстинкт и напамет. И под палка на Лампард и сега со Тухел. Да, не беше виновен исклучиво Лампард за ситуацијата, ама Лампард во најголема мера на плеќи го износе тоа.
И што побогу ,,ти нешто си кажувал" тогаш, а сега поинаку се зборува во фанклубов, еве умирам да знам.
,,Шефилд, Тотенхем, Њукасл, Барнли, сите ужасни и во лоша форма", кога победува Челзи и Тухел.
Саутемптон, кога Челзи и Тухел не победија на ,,Сент Мерис", најдобриот тим во Премиер Лигата. Пад на првиот посериозен тест.
Малку усул бе.
Челзи после Атлетико игра со Манчестер Јунајтед, па со Ливерпул, пред реваншот. Потоа Лидс на гости. На тема згуснат распоред.
Да, Лампард беше очаен во мен-менаџмент. Да, Лампард ги играше играчите на погрешни позиции. Да, Тухел не го прави тоа.
Не, никој нема кажано дека Челзи со овој состав нема шанси за ЛШ. Најмалку јас, бидејќи на мене се однесува.
Да, играчите од Челзи не размислуваат, играат често на инстинкт и напамет. И под палка на Лампард и сега со Тухел. Да, не беше виновен исклучиво Лампард за ситуацијата, ама Лампард во најголема мера на плеќи го износе тоа.
И што побогу ,,ти нешто си кажувал" тогаш, а сега поинаку се зборува во фанклубов, еве умирам да знам.
,,Шефилд, Тотенхем, Њукасл, Барнли, сите ужасни и во лоша форма", кога победува Челзи и Тухел.
Саутемптон, кога Челзи и Тухел не победија на ,,Сент Мерис", најдобриот тим во Премиер Лигата. Пад на првиот посериозен тест.
Малку усул бе.
Автоматски споено мислење:
Атлетико ич не е стабилна екипа моментално.
Пред еден месец бев убедена во пролаз на Атлетико, како одминува времето скептик сум.
Паднати се од форма, Чоло поради повреди и заразени од ковид беше принуден да менува формација со 3 позади што се покажа како колатерална штета, примаме голови како од шала, нема натпревар со празна мрежа.
Е сега напред се поефикасни ама во дуел каде головите во гости се бројат дупло лошо.
Плус имаа презгуснат распоред, башка поради глупите протоколи на Шпанија ќе мора да го играат натпреварот надвор од државата шо е плус за Челзи знаејќи дека на Метрополитано се непоразени оваа сезона Атлетико.
Нејсе интересен меч ќе биди, не е тој Атлетико стариот да се повлечат и да се бранат 90 минути, би требало да гледаме добар натпревар, нека победи подобриот![]()
Челзи после Атлетико игра со Манчестер Јунајтед, па со Ливерпул, пред реваншот. Потоа Лидс на гости. На тема згуснат распоред.