Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Повреден е и ќе биде уште некој месец, па не верувам некој да го земе.
А да си го земеме Бејл, демек нешто спречкан бил со Зидан, Перез и кој знам таму... Лев вингбек :pos::pos::pos:
Сериозно, како би ни дошол десно, ау бато. Прати и го Коста у друг правец, дај и едно пеевче, и нека си свират. Ајде бе, барем една желба нека ми исполнат упм. Ни Гризман, ни Санчез, ни Лукаку, ни Сандро, ни Бертранд, ништо. Јас мислам дека ќе останеме со овие играчи, се надевам дека сум грешка. Ако не земе некој нов играч (нова опција во напад), ќе си останеме прочитани како третата сезона на Мурињо. Ама ајде, уше некој ден и има ПЛ. Предикшн 3+, гг :pos:

А да си го земеме Бејл, демек нешто спречкан бил со Зидан, Перез и кој знам таму... Лев вингбек :pos::pos::pos:
Сериозно, како би ни дошол десно, ау бато. Прати и го Коста у друг правец, дај и едно пеевче, и нека си свират. Ајде бе, барем една желба нека ми исполнат упм. Ни Гризман, ни Санчез, ни Лукаку, ни Сандро, ни Бертранд, ништо. Јас мислам дека ќе останеме со овие играчи, се надевам дека сум грешка. Ако не земе некој нов играч (нова опција во напад), ќе си останеме прочитани како третата сезона на Мурињо. Ама ајде, уше некој ден и има ПЛ. Предикшн 3+, гг :pos:
Сигурно Бејл ќе се согласи винг бек да игра :D:D

Сигурно Бејл ќе се согласи винг бек да игра :D:D
mala sala bato.
Иначе има шпекулации по Италија дека Конте силно притискал за Бејл. Може да е само расипан телефон, ама се надевам дека ќе го донесат, и како што реков вчера, една желба да ми исполнат :-)

Ништо управава го преослабе клубот а ништо не напрае за појачање само Бакајоко и Мората а сеа за сеа ништо не покажаа али рано е

Оваа сезона ке биде најтешката сезона за Челзи,моја проценка ке се бориме до крајот за топ4 ЛШ максимум осмина-финале,со овие играчи неможеме ништо да направиме,незнам и вие што очекувате.Нема клупа,дали мислите дека Канте ке може да извади страшна сезона како предходната,дали мислите дека Алонсо ке може да игра 2 натпревари во 7 дена истото и за Мозес го мислам...Мислам дека оваа сезона ке биде како последната на Мурињо,дури изненаден сум од Конте што остана истото и во Јуве му се деси и си даде отказ на 2риот ден на турнејата.
Никад нема да бидеме на ниво на Барса,Реал,Јунајтед,после 5-6-7 години наоѓаат асален тренер што гарантира успех на долги стази и го дупат му носат некои пациенти.Да сум на местото на Конте(а не сум) си давам отказ па нека им биде тренер Михаел факинг Еменало тренер и управа и Абрамович и разводи и све на кур.

Оваа сезона ке биде најтешката сезона за Челзи,моја проценка ке се бориме до крајот за топ4 ЛШ максимум осмина-финале,со овие играчи неможеме ништо да направиме,незнам и вие што очекувате.Нема клупа,дали мислите дека Канте ке може да извади страшна сезона како предходната,дали мислите дека Алонсо ке може да игра 2 натпревари во 7 дена истото и за Мозес го мислам...Мислам дека оваа сезона ке биде како последната на Мурињо,дури изненаден сум од Конте што остана истото и во Јуве му се деси и си даде отказ на 2риот ден на турнејата.
Никад нема да бидеме на ниво на Барса,Реал,Јунајтед,после 5-6-7 години наоѓаат асален тренер што гарантира успех на долги стази и го дупат му носат некои пациенти.Да сум на местото на Конте(а не сум) си давам отказ па нека им биде тренер Михаел факинг Еменало тренер и управа и Абрамович и разводи и све на кур.
И све и све нели ;)

Кулирај бато, сеа Роуз и Бејл ќе ни ги лупнат од управата, Вилијан ќе си иде кај татко му Мурињо, и волкот сит и на Еменало на ќерка му.

Не е прва сезона вака шо тера управата, нема што да се возбудуваме. Лани на последниот ден на трансфер периодот ги донесоа Луиз и Алонсо. Мислам дека ќе се влечат до крај со некои играчи, и ако не ги добие Конте, ќе си иде со бекапи како Бертранд и Љоренте.[DOUBLEPOST=1502371116][/DOUBLEPOST]http://www.bbc.com/sport/football/40878683
Матич, Аке, Бегович, Зума, а где је Коста?

Последно уредено:
Ќе ви стигнаат од овие симњиви страници у мкд со фри шипинг кога ја ќе стигнам на Марс.
Точно две недели од кога го порачав, дресот е стигнат. Ти до кај си? :D
Утре ќе го земам од пошта, па ќе ви ставам слики ;)

Точно две недели од кога го порачав, дресот е стигнат. Ти до кај си? :D
Утре ќе го земам од пошта, па ќе ви ставам слики ;)
Ја нарачав уште го њамат со Мората баксузот :D

Еве го :D

IMG_20170811_081647.jpg
IMG_20170811_081711_HHT.jpg
IMG_20170811_083459.jpg

Лоши се сликиве, ама ме мрзи сега подобро да сликам :D
Квалитетот е супер според мене и буквално сите детали се исти ко тој што го продава Најк. Единствено нешто што е мал проблем е што според нивните мерки, ќе ми беше ок и ХЛ, а јас намерно нарачав ХХЛ, и дури и овој ми е малце кнап, така да бидете претпазливи со големините :D

Пишав пред пар години дека Велбек е бољи трансфер од Коста пошто Велбек имаше поголемо искуство во Англија од Коста и поради тоа што е помлад, што значи кога ќе им заврши кариерата Велбек ќе има повеќе голови од Коста во Арсенал отколку Коста во Челзи.

Еве, 2017 сме. Коста одмара во Бразил а Велбек си дава голови во Англија. И покрај милионите повреди што за жал ги имаше, сепак не се откажува и продолува со напорни тренинзи.

Пишав пред пар години дека Велбек е бољи трансфер од Коста пошто Велбек имаше поголемо искуство во Англија од Коста и поради тоа што е помлад, што значи кога ќе им заврши кариерата Велбек ќе има повеќе голови од Коста во Арсенал отколку Коста во Челзи.

Еве, 2017 сме. Коста одмара во Бразил а Велбек си дава голови во Англија. И покрај милионите повреди што за жал ги имаше, сепак не се откажува и продолува со напорни тренинзи.
Велбек од 9 месеци 8 е во болница, а Коста му донесе на Челзи две ПЛ титули :D

Иначе утре без Педро, повреден бил. Ваљда Мичи и Мората ќе бидат во напад, не верувам некој од Мусонда и Бога да пушти од старт.

И мозес е суспендиран, најверојатно Аспи иде десно а на негово место влегува Рудигер...

Инаку јас сум Мората да почне а Мичи да е на клупа... По едно полувреме за Бога и Мусонда... Па факинг Бурнли се сега им е шансата...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Mislam deka kje bide epic fail sezonava. Kako i da e ... zhivci nikako ne planiram da kinam za Batshuahahakaayi. Klupa neame, bukvalno nemame. I da ne igravme sezonava pak LSH pak ke bese pretesko. Da zboram pred ruka, ali... ajajaj

Јеааааа Блу Деј! :vozbud:

Очекувам победа, не сакам ни да помислам дека може нешто друго да испадне.. би требало рутински да тепаме. Најверојатно Мичи и Мората ќе играат заедно во прв тим, што ќе биде интересно за гледање, и се надевам ќе имаат и двајцата добра партија. Очекувам офанзивен забавен фудбал во мечов, нешто што мислам нема често да го гледаме во сезонава....ама ова е топ прилика за напаѓачки фудбал.

Вамос! :vozbud: :vozbud:

DHB-eYgXkAADRNV.jpg

Браво, мислев нема да му даде шанса на Бога (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom