Искрено сите младиве моментално се желни да се покажат и заслужуваат шанса да им се даде конечно на некој од академијата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добредојде, пишувај ни почестоЗдраво на сите
Јас сум верен фан на Челзи го следам од 11-12 година. Не престанав да навивам за Челзи и покрај катастрофата со Моу....
За Конте никој не очекуваше дека ке го врати Челзи од мртвите и ке освои ПЛ.За оваа сезона очекувам ПЛ или ЛШ да освоиме за да биде супер сезоната, ако не освоиме ништо од ПЛ и ЛШ за мене тоа ке биде лоша сезона. За новите играјачи од Мората очекувам 25+ голови на тие пари што ги дадоа за него. За Рудигер и Бакајоко прв пат прочитав за нив кога дојдоа во Челзи се надевам ке се погодат како Канте и Алонсо.
Со ваков состав би сакал да играме
Канте-БакајокоКуртоа
Рудигер-Луиз-Кејхил
Хазард-Фабрегас-Вилиан/Педро/Мозес
Мичи/Реми-Мората
Ке ротира он со Рудигер ЛШ/ПЛДобредојде, пишувај ни почесто
Само составов без Азпи не ти го бива.
Азпи нема да ротира, он ни е најдобриот дефанзивец.Ке ротира он со Рудигер ЛШ/ПЛ
А за Хазард колку што гледам нема замена за него треба цела сезона да се молиме да не се повредиВо најлош случај ако се повреди ги имаме Натхан или овој Мусонда а овие ги немам видео никад да играт...
Тоа за Моу го пишав ради многу на интернет се сере како Челзи има пластика фанови и као Челзи изгубил многу фанови заради таа сезона...Не престанал да навива после катастрофата со Моу, каде бе со вакви мислења...
25 гола очекувал ајде бе какви ликови има ,колку год имаш,14?
Направи споредба со Коста купен е за € 40M и на 25 години скоро иста возраст како Мората. Коста во првата сезона имаше 20 гола во ПЛ и кога го купиа за тие пари 100% сум сигурен дека секој овде очекувал од него 20+ гола за да ги опрадви парите.не можеш да гледаш според пари колку да очекуваат Реал пд Мбапе ако го земат 50?
Јунајтед од Лукаку 30+?
И ако не дадат што флоп се?
Не иде така се гледаат и многу други работи.
За Мората одма ќе ти кажам ни 20 нема да даде не ни очекувам ама не значи дека ќе е флоп.
Направи споредба со Коста купен е за € 40M и на 25 години скоро иста возраст како Мората. Коста во првата сезона имаше 20 гола во ПЛ и кога го купиа за тие пари 100% сум сигурен дека секој овде очекувал од него 20+ гола за да ги опрадви парите.
А сега за Мората дупло повеке пари и 25 гола+ да не има на крај од сезоната од ПЛ,ЛШ и куповите според мене нема да ги оправди парите и зависи колку асистенции ке има и колку минутажа ке изиграе...
Јас знам дека веке цениве отидоа у курац али не реков дека очекувам 40+ од Мората бидејки е дупло пари од Коста туку само 25 гола и тоа од ПЛ, ЛШ и куповите немора да се 25 може и 15-20 се зависи колку време ке игра асистенци, креирани шанси и др...Ако гледаш така на парите ондак Погба нема да ги оправда парите у следнте 4 години,ама битно продава дресови