Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зa Хaзaрд вo никoј случaј. Амa зa Вилиaн, Педрo и Квaдрaдo, дa. Ептен сaкaм дa oстaне и кoнечнo пaк дa дoбие шaнсa вo Челзи.Познат факт: Штопер мора да се купи.
Аина моментално е кока кола за Иванович. Исто и Мозес за Хазард![]()
Не беа сомнителни, стварно го мачеле повреди кои не му дозволуваа да игра ко што треба. Тек на крајот заигра без никакви болки, и одма го видовме стариот Хазард. Повредите, плус општо лошата форма на целиот тим, доведоа до тоа. Не може на еден играч да се фокусираме и да кривиме кога сите беа за никаде.Мислев на ланскиот Хазард.
Мене уште ми е енигма неговата форма, лани фудбал заигра само последниот месец колку да се врати во форма за европско. Останатие 8 месеци џабе плата цицаше од клубот, сомнителни повреди, нерасположен за игра, настрана што имаше и по медиуми за случајот Реал.
Мене за да ме убеди дека заслужува да игра во Челзи и да почнам пак да го ценам како играч на Челзи треба оваа цела сезона да биде растрчан како Мозес. Се што прави Мозес моментално Хазард може 3 пати полесно и тоа да биде со елеганција... но само кога му се игра фудбал.
Изгледа Конте ќе оди со класична 4-4-2 формација.