Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ја 90% сум сигурен дека ПСЖ поминува , него ај да не ви кршам филм па да ме банира Донев :icon_mrgr:
Денес на пример со Марсеј си имаа тренинг на гостински терен . 1-2 резултат Ибрахимович 2 мин, но кога од удар од 20 м Кабела изедначи лагано си ги истрчаваа по терен за да Ибра му подаде баш ко на тренинг на Ди Марија на 11 метра за водство. Давид Луиз и Силва мислам клизач не направија (освен еден опасен кикс на Силва у 88 мин кој за малку можеше да биде 2-2 да не беше офчар напаѓачот на Марсеј). Со еден збор си се подебаваат со противниците,лабави се и затоа се 24 бода пред Монако.

Но 10% имаме надеж за да ги поебеме :misticen:
Јас сум 100% сигурен дека со ваква игра не поминуваме :D

Јас досадна можи ви станав со прогнозите за Псж ама за доброто ваше не си давајте ни 1 % надеж за да не ви биди криво, па ако успееме некако на среќа да ги елиминираме ќе биди топ.
Псж како шо пиша членот погоре си игра курташак со противниците, титулата е нивна и ке ги ансочат сите сили во ЛШ, ние не можиме Ватфорд да го надиграме не пак со Псж ќе се носиме, а имаме капацитет то е проблемот.
Какви зверки се станати Псж, од одбрана па се до напад се му функционира.
Ауриер, Матуиди, Верати, Ибрахимович Ди Мариа игра како препороден под водство на Блан, моментално заедно со Барса најубав фудбал игра Псж.

"Има капацитет" и "е најдобар" има разлика.
Па нека е и капацитет, далеку е од Дрогба, а веќе полека влегува во 30 - тата година. Има убиствен инстинкт и осет за да даде гол, сличен со градбата ко Диди, али овој другиов далеку подобра статистика и да не заборавиме знаеше да збрца гол и од 40 метара, нешто што Коста никад или ретко го прави.

Срамота е овие 2-ца да ги ставиш во иста конотација.

Па нека е и капацитет, далеку е од Дрогба, а веќе полека влегува во 30 - тата година. Има убиствен инстинкт и осет за да даде гол, сличен со градбата ко Диди, али овој другиов далеку подобра статистика и да не заборавиме знаеше да збрца гол и од 40 метара, нешто што Коста никад или ретко го прави.
Не се мешам во споредбава зошто не може сега никако да се прави, само ова со годиниве ми фати око. И Дрогба, и Коста дојдоа во Челзи на 26 години.

Не се мешам во споредбава зошто не може сега никако да се прави, само ова со годиниве ми фати око. И Дрогба, и Коста дојдоа во Челзи на 26 години.
Дека за постар изгледа Коста зато се збунивте :ROFLMAO:
Иначе Коста има страшен инстинкт за гол, знај да му избега на дефанзивците и да се најди на вистинско место во вистинско време, ама никако не можи со Дрогба да се спореди. Различен тип на играчи се, Коста е готован, никогаш не шутка надвор од 16 или пак од слободен.
Коста е класична деветка, и е еден од најдобрите напаѓачи моментално на негова позиција.

Дрогба покомплетен играч според мене, и не само Коста туку и во иднина тешко да имаме таков напаѓач како него.

Го гледав некни против Вердер, два гола даде.
Ептен напреднат е Кристенсен, мора да го вратиме од ко ќе му истечи позајмицата.[DOUBLEPOST=1454944232][/DOUBLEPOST]Кај испари бре овај со кладбата :cautious:

Дрогба имаше шут,и шутовите од далечина му беа едно од главните оружја. Коста нит во Атлетико нит кај нас нема дадено гол надвор од 16.

Дрогба е еден и единствен,и не знам дали некогаш Челзи ќе има таков убиец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom