Hurin
Pokerface bastard
"Има капацитет" и "е најдобар" има разлика.Многу брзо го заборави Дрогба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Има капацитет" и "е најдобар" има разлика.Многу брзо го заборави Дрогба.
Јас сум 100% сигурен дека со ваква игра не поминувамеЈа 90% сум сигурен дека ПСЖ поминува , него ај да не ви кршам филм па да ме банира Донев
Денес на пример со Марсеј си имаа тренинг на гостински терен . 1-2 резултат Ибрахимович 2 мин, но кога од удар од 20 м Кабела изедначи лагано си ги истрчаваа по терен за да Ибра му подаде баш ко на тренинг на Ди Марија на 11 метра за водство. Давид Луиз и Силва мислам клизач не направија (освен еден опасен кикс на Силва у 88 мин кој за малку можеше да биде 2-2 да не беше офчар напаѓачот на Марсеј). Со еден збор си се подебаваат со противниците,лабави се и затоа се 24 бода пред Монако.
Но 10% имаме надеж за да ги поебеме![]()
Јас, во шо сакаш и по шо сакашСака некој кладба со мене оти ке ги поминеме Псж?
Незнам во шо сакиш во тоа.Јас, во шо сакаш и по шо сакаш![]()
Ти нудиш кладба, ти одбери си.Незнам во шо сакиш во тоа.
Па нека е и капацитет, далеку е од Дрогба, а веќе полека влегува во 30 - тата година. Има убиствен инстинкт и осет за да даде гол, сличен со градбата ко Диди, али овој другиов далеку подобра статистика и да не заборавиме знаеше да збрца гол и од 40 метара, нешто што Коста никад или ретко го прави."Има капацитет" и "е најдобар" има разлика.
Не се мешам во споредбава зошто не може сега никако да се прави, само ова со годиниве ми фати око. И Дрогба, и Коста дојдоа во Челзи на 26 години.Па нека е и капацитет, далеку е од Дрогба, а веќе полека влегува во 30 - тата година. Има убиствен инстинкт и осет за да даде гол, сличен со градбата ко Диди, али овој другиов далеку подобра статистика и да не заборавиме знаеше да збрца гол и од 40 метара, нешто што Коста никад или ретко го прави.
Дека за постар изгледа Коста зато се збунивтеНе се мешам во споредбава зошто не може сега никако да се прави, само ова со годиниве ми фати око. И Дрогба, и Коста дојдоа во Челзи на 26 години.
Го гледав некни против Вердер, два гола даде.
Дрогба имаше шут,и шутовите од далечина му беа едно од главните оружја. Коста нит во Атлетико нит кај нас нема дадено гол надвор од 16.Па нека е и капацитет, далеку е од Дрогба, а веќе полека влегува во 30 - тата година. Има убиствен инстинкт и осет за да даде гол, сличен со градбата ко Диди, али овој другиов далеку подобра статистика и да не заборавиме знаеше да збрца гол и од 40 метара, нешто што Коста никад или ретко го прави.