Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Грешкa си нештo Стефи, мoже тoa е сумaтa зa кoјa мoжеме дa гo купиме нa крaј нa сезoнa.
Moжи, можи.
Иначе во право бил Деви, тренерот на Пато го ишутирал од составот и не го зел на припремните во Америка, му кажал дека нема место за него во тимот :coffee:
Да не биди Пато Боатенг други део, да го пашкат од сегде.

Пато има заборавено да оди, а не фудбал да игра. Не учат на грешки, овој ќе биде Фалкао други део. Црнчугана Еманело сигурно трансферине ги гаѓа ко на Сокер Менаџер игрицана, сто мајки да му изнаебам.

Еменало е ПР и технички директор, портпарол на бордот на Челси - каде не е член, не го разбирам хејтот спрема него...

pato-arrives-on-loan.img.png

miazga-move-completed.img.png

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Миазга бил во најдобрите 5 играчи во МЛС, јас плејофот цел го изгледав ама не го приметив. Добро таму напаѓачите поќе до израз идат зато можи, како и да е нека го пробат во прв тим, а не по позајмици да го шетат и онака нема шо да изгубат ова година.

Миазга бил во најдобрите 5 играчи во МЛС, јас плејофот цел го изгледав ама не го приметив. Добро таму напаѓачите поќе до израз идат зато можи, како и да е нека го пробат во прв тим, а не по позајмици да го шетат и онака нема шо да изгубат ова година.
Сакаш да кажеш дека гледаш МЛС...?

Плејофот го глњдав, на еуро спорт го даваа накај полноќ, кога немаше шо да прам гледав.
Искрено ретко некој од мужи гледа неешто такво, што да ти кажу освен `` свака дала `` :)

Искрено ретко некој од мужи гледа неешто такво, што да ти кажу освен `` свака дала `` :)
Млс се поќе и поќе привлеква гледачи низ цел свет, стадионите му се полни а и најчесто се гледа заради некоја звезда во клубот, јас почнав да гледав заради Дрогба :) Интересни натпревари со многу голови и интересни дешавки на трибини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom