Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе замолам модератор да ме банира од темава, само за да не ги читам очајните обиди за хумор на членот

Матиќ несреќо, следен пат повисоко раката.
Педро е премногу интелигентен за голем дел од неговиве соиграчи. Тие апсолутно не го заслужуваат.

И после зошто Еден на еден има полош хумор...

Мурињо да беше сеа ќе губевме 1-2....oh, wait...

Последно уредено:
Мурињо играл бункер, а овој Микел ми го става у игра на резултат 1-1. Па носете се у курац бе.

Имаме среќа што не свирна офсајд, имаше мал. Одличен пас на Вилијан.

Јас па помислив дека со повредил Фабре. А тој од добро стоење Микел го свата во игра и тоа во 46та минута.

Дај нека го избркаат овој Мурињо, веќе не можам да го гледам :mad:

Копиле мало со бебешка фаца, се залетува, па запира, големиот играч. Мајмуне неписмен. Да се носите у три лепе и ти и тој што те довлечка во клубов. Убедливо најлошиот играч на Челзи во поновата историја. Буларуж и Дел Хорно се мали деца за кретенов.

И едно прашање за големиот стручњак, на кој најголем успех му е победа со Анжи против големиот Краснодар. Зошто, зошто го тргна од состав најдобриот дефанзивец на Челзи сезонава, воедно и најдобриот поединец после Вилиан сезонава, Зума, а го стави коњот со даунов синдром Кејхил во прв тим?[DOUBLEPOST=1451149731][/DOUBLEPOST]
Мурињо играл бункер, а овој Микел ми го става у игра на резултат 1-1. Па носете се у курац бе.

За жал, Микел беше најдобар во второ откако влезе. Играше во средина и за него и за Матиќ (не можам да верувам до кое дереџе е дојден). Потегот да се извади Фабрегас, а стави Микел беше оправдан. Бидејќи претходно Вотфорд многу лесно ја поминуваше половината.

Последно уредено:
Ај не јадете... резултатов беше заради Мурињо. Он е крив. Пак.

Реков лани,и пак ќе речам. Повеќе бразилци во тим не сакам. ( исклучок до некаде Вилиан.)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom