Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
јас сум за Квадрадо да го игра до Фабрегас ке помага и напред и назад; добар беше на Копа Америка
Иначе Агуеро можно е да не е стартер не бил доволно спремен физички и нејќел да ризикува, не ми е толку од него колку шо се плашам од Јаја и Силва посебно овај првиот во каква форма се покажа со ВБА единствено со тенк ке го застаниме ни Зума ни Кума нема да ни поможат ако му е денот погоден

Кога сака нека го игра, очекувам пораз. Тимот е вон форма, особено дефанзивата. Ваквите тврди натпревари Челзи ги добиваше почнувајќи од одбраната, а сега за сега одбранбената линија не функционира најдобро.

Кога сака нека го игра, очекувам пораз. Тимот е вон форма, особено дефанзивата. Ваквите тврди натпревари Челзи ги добиваше почнувајќи од одбраната, а сега за сега одбранбената линија не функционира најдобро.
Без разлика каква е формата, Мурињо знае да го спреми тимот за дерби натпревари. Не викам дека нема шанси да изгубиме, ама очекувам да изиграме мнооогу подобро него моменталната форма.

Пластики кај сте утре не чека голем натпревар вас за живи ве нема цццц :D

У едно за утре сум сигурен, а тоа е дека нема да тепаме. Нешто ми вика дека ќе биде нерешено, мада нема да се чудам и да го јадеме немиен како играме.
А може и ќе тепаме у некој паралелен универзум пошто Ева нема да биде на клупа, нема кој да прави грешки.

Моментално ситуацијата во тимот е калакурница и голема енигма !!!
Подпросечни подготовки, мизерни резултати и форма на играчите, пораз од гратски ривал во натпревар за трофеј (трофеј си е трофеј - како сака нека ословува Мурињо натпревар за кој добиваш признание кое ти се брои во витрините). Прво коло од првенство во кое со случајни 2 гола едвај освоивме бод. Друг е крив за мизерната игра. Ја сваќам мајнд гејмс ама очигледни се некои работи. На трансфер план исто сме мизерии. По два месеци договараме играчи - малку време остана да се засилиме уште на 3-те клучни позиции. Се пишува еве дека Баба е веќе договорен... Стоунс е сеуште знак прашање. За директни КЛАСА замени за Фабрегас и Матиќ ќе чекаме најверојатно зимски преоден рок (ако не замине возот до тогаш). Со сегашниот ростер може да се атакува само ФА куп или К1К. Одбрана на титулата во ПЛ од моментален аспект е мисловна именка... ЛШ максимум 1/2 финале.

Денес натпреварот е од клучно значење за излегување од сивилото.. инаку Сити може да не стават во такви говна што мислам дека ќе мирисаме до полусезоната. Ипак сум оптимист и верувам во минимална победа

Значи ако изгубиме, готова е сезонава, нема потреба да гледаме понатаму :unsure:

Не во буквална смисла... ама 1 бод од први 2 кола е за гревота. А многу битен импакт момент ти носи победа нагости кај Сити

мене пак ми изгледа на оние моменти кога Челзи е најопасен; лани исто така кога бевме во криза изгубивме од Тотенхем и после тоа следеше добар период немавме пораз месеци
едноставно Мурињо така работи знај да се носи со предизвикот и вакви моменти го креват в облаци него
Разумот ми вели пораз а срцето нешто друго :)

Не во буквална смисла... ама 1 бод од први 2 кола е за гревота. А многу битен импакт момент ти носи победа нагости кај Сити
Им се дешава и на најдобрите. Моеш да видиш по Јунајтед на пример :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom