Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam zosto ama mislam deka nikad ne sme imale volku losi podgotovki i leto otkako go pratam Chelsea. Voopsto ne sum siguren za dupnuvanje na Swansea zatoa sto fizicki i kondiciono ne sme spremni za cela utakmica. Cudno leto bash kako sto kaza Donev..

2009 со Анчелоти. Игравме лошо и мислам дека не победивме на ниту еден меч. Потсетник, истата таа сезона освоивме двојна круна во Англија.

Murinjo ne mi deluva ic sreken,mu se poznava po facata nafucen kako e pa pa pa ... kaza pred nekoe vreme deka e nezadovolen kako se odvivaat transferite za ovaa sezona, za 3 dena pocnuva sezonata a nie aber si nemame, da ne e ova zatisje pred bura kako velat [emoji1]

2009 со Анчелоти. Игравме лошо и мислам дека не победивме на ниту еден меч. Потсетник, истата таа сезона освоивме двојна круна во Англија.
Друго беше тогаш. Сега Арсенал, Јунајтед и Сити ќе ни дишат у врат за титула, напето ќе биде, не смееме да испуштаме бодови уште у старт никако.

Друго беше тогаш. Сега Арсенал, Јунајтед и Сити ќе ни дишат у врат за титула, напето ќе биде, не смееме да испуштаме бодови уште у старт никако.

Тогаш исто така ни дишеа. До последно коло се боревме со Јунајтед за титиула. Иако прилично сигурно и атрактивно игравме вела сезона.

Тогаш исто така ни дишеа. До последно коло се боревме со Јунајтед за титиула. Иако прилично сигурно и атрактивно игравме вела сезона.
Ne se sekjavam na podgotovkite na taa sezona iskreno. Zboram na osnova na sto sega go gledam odnosno kako igrame i ponasame na teren, i vooopsto ne sum zadovolen, ne ocekuvam dobar rezultat so Swansea, se nadevam ti si vo pravo, a ja greksa.

Svonsi redovno si gi "mackame na lebce" ama I mene mi se plasi okoto za ovaa utakmica so niv [emoji53]
Ne smeat da imat los start so ogled Arsenal vo kolku dobra forma se, morame da pocnime jako, motivirano I konecno da pokazat sampionski partii [emoji3]

Сме се интересирале за некој средњак, Донсах од Каљари. Изворот е прилично релевантен, се работи за Педуља, италијански новинар. Игра во среден ред.

Некако мислам дека ќе купуваме играч од средина. Мурињо не е задоволен од Чик и после вечерашниов меч. Самиот знае дека не е малиот се уште спремен. Бидејќи Мурињо рече дека мора да се продава за да се купува, очекувам Чик да оди на позајмица, а ние да купиме играч на таа позиција.

Jose Mourinho must build a Chelsea dynasty if he's to be an all-time great

Поздрав Сини!

Еден апел до вас ,не вжештувајте глави поради патетичните обиди на фановите на Арсенал да го дискредитираат успехот на Челзи во изминативе 10 години.
Ебем ти клуб чиишто најзлатни и најсилни генерации, не успеале да пркнат во Европа па звездите приморани биле да заминат од клубот за да освојат трофеи од ЛШ со друг тим.
Поголем пример од Анри амин. Загубија еј од Галатасарај финале во Уефа :icon_lol:
Финале со Барселона исто. Патетики.

За споредба пак златната генерација Тери,Лампард,Чех и Дрогба успеа.
Серот и Унитед да не го споменувам он со две генерации успеа да направи Европски успеси.

Околу новата сезона очелкувам да му се донесат Џонс и тој нигерот од немачка, да се даде шанса на Квардадо. Микел и Рамирес треба да си заминат.И очекувам да пазариме во Јануари.

Воопшто немаат врска резултатите од подготовките и ќе видите дека против Свонси ќе видиме скроз друг пристап и посветеност. Ќе видиме баш до кај се играчите со враќање во форма.

Ајде бе aктивирaјте се мaлце. Пoчнувaме сo oдбрaнa нa титулaтa денес. Знaм декa пријaтелските бaш и не не oстaвијa ептен вo исчекувaње нa сезoнaвa, aмa сепaк...

Мoрa пoбедa денес, мoрa дa се зaпoчне дoбрo сезoнaтa. Гo oчекувaм стaндaрдниoт сoстaв, сo Реми нaпред. Се нaдевaм ќе пoкaжaт вистинскa нaтпревaрувaчкa фoрмa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom