Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа читав, агентот на Рахман потврдил дека е склучен договор. А по мене Роус од Тотенхем е подобра алтернатива. Не знам ... :confused:
Tesko deka ke go dadat totenhem.
Chelsea spored sky mu dale prazen cek za da ja pisat cenata. Ama ne se znaj ponatamu sho se slucilo

Сеа читав, агентот на Рахман потврдил дека е склучен договор. А по мене Роус од Тотенхем е подобра алтернатива. Не знам ... :confused:
@RATM Види колку паметно си пишал човекот.Дени факин Роус е играчот што ви фали вас.

@RATM Види колку паметно си пишал човекот.Дени факин Роус е играчот што ви фали вас.
Препотентна, самопроценета црнечка будала, нешто налик Стариџ колку само мразам оваква циганарија...

добра колумна[DOUBLEPOST=1438774092][/DOUBLEPOST]при крај е изгледа трансферот за Баба од Аугсбург, чим потпишале нов лев бек од Карлсрухер..

Последно уредено:

Дени Роус е толку безвезен играч, што дури и на Јутуб компилација изгледа просечно.

Ќе има пренос на некоја ТВ од вечерашната утакмца со Фиорентина ?

Team to play Fiorentina...

Begovic, Cuadrado, Zouma, Terry (c), Aina, Mikel, Loftus-Cheek, Traore, Oscar, Moses, Falcao.

Subs: Courtois, Blackman, Ivanovic, Azpilicueta, Cahill, Matic, Fabregas, Ramires, Hazard, Willian, Remy.

Какво дупнување бе. Дури може да се каже дека пријателскава дојде во вистински момент. Се размрдаа, се растрчаа сите играчи кои ги имаме во поширок состав. После одморот, треба малку време да се загрее машината.

Во сабота ги делкаме Велшаните рутинирано.

Какво дупнување бе. Дури може да се каже дека пријателскава дојде во вистински момент. Се размрдаа, се растрчаа сите играчи кои ги имаме во поширок состав. После одморот, треба малку време да се загрее машината.

Во сабота ги делкаме Велшаните рутинирано.
У право си со оваа, само не гледам шо кур оти Оскар одмараше у предсезона, како полумртов игра.
Па и рабона пробува, еб*ти штркот.

У право си со оваа, само не гледам шо кур оти Оскар одмараше у предсезона, како полумртов игра.
Па и рабона пробува, еб*ти штркот.

Сакав да пишам за него уште на полувреме, aма ај да не биде дека го хејтам цело време. Најмртов играч на натпреварот убедливо. Не можам да се помирам дека не им го уваливме на Јувентус за 30 милиони.

Чудно е цело лето.
Си се прошетаа после сезоната до Австралија па ги одложија предсезонските подотовки. Само 5 натпревари збиени во две недели. Сите изиграни онака некако лежерно, без да се испроба некаква конкретна тактика, со конкретен состав. Ептен мешање на тимовите. Како целта да беше само индивидуално играчите да подобрат кондиција.
Од друга страна, ако лани бордот беше ептен брз во реализирање на трансферите, сезонава се влечкаат ептен. Ајде Фалкао и Асмир добро. Ама за дефанзивциве што прават стварно не ми е јасно. Мурињо ваљда им ги кажал Баба и Стоунс и овие до толку да не можат да ги донесат? И се гледа дека е бар малце исфрустриран од ситуацијата. Изјави дека до сабота очекува да има уште два дефанзивци за да си го комплетира тимот и да ја почне сезоната. Денес кажал дека откако ќе почне сезоната веќе нејќе да се замара со трансфери, сака да се фокусира на тимот што го има. А и стварно ако не потпише бар Баба до сабота, срамота. Не знам ни како го пуштија Луис, а немаат договорено замена.

Али добро, лошиве резултати на пријателскиве не мора да имаат никакво значење и знам дека во сабота ќе си изиграат солидно. А и сигурен сум дека ќе имаат добар старт. Само сакам што поскоро да се средат трансферите и да можеме да ја тргнеме на страна таа секирација.

Ne znam zosto ama mislam deka nikad ne sme imale volku losi podgotovki i leto otkako go pratam Chelsea. Voopsto ne sum siguren za dupnuvanje na Swansea zatoa sto fizicki i kondiciono ne sme spremni za cela utakmica. Cudno leto bash kako sto kaza Donev..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom