W
wicked_1
Гостин
има swagШто ќе тие бе![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има swagШто ќе тие бе![]()
Ќе го биде бе, затоа и сакам да им го дадам во Ливерпул, јбг фтор клуб ми се. За Милан ме заболеГинкел ако не се повредува сакам да си остане у Милан пошо има фудбал у детево.
У вториоф дел на сезонава кога беше фит и кога си врза неколку меча во низа си играше сосема солидно и мислам дека имаше нешо дека Милан сака да го позајми на уште една сезона али најверојатно со право на откуп.
Би сакал да го видам со асални соиграчи и асален тренер него пошо мислам дека има што да понуди.
Тебе најверојатно Пул ти се прф клуП али пошо си видел дека нема титули си се пребацил на плавава пластикаЌе го биде бе, затоа и сакам да им го дадам во Ливерпул, јбг фтор клуб ми се. За Милан ме заболе
Али може да ви пратиме некој друг, колку да не сте без ништо. Секако повеќе играчи имаме по позајмици него во прв тим, ќе се најде нешто![]()
А ти што кур замараш по фан клубови?Тебе најверојатно Пул ти се прф клуП али пошо си видел дека нема титули си се пребацил на плавава пластика![]()
Сум ти рекол коа ќе сакаш да ме цитираш прашај ме прво по ПП.А ти што кур замараш по фан клубови?
Јaс гo викнaв, не зaмaрaј!А ти што кур замараш по фан клубови?
Те примам и тебе ај, само пишувај нешто паметно
Ајде.Те примам и тебе ај, само пишувај нешто паметно![]()
Ајде, баш ме интересира според вас двајца што треба да пазари Челзи летово за да ја продолжи доминацијата, да ја одбрани титулата и опасно да нападне за ЛШ.Ај сеа коа се примифте дај да видиме шо ќе се пазари летово![]()
Ќе се скараат Роман и Мурињо пак џабе трансфери.Ајде, баш ме интересира според вас двајца што треба да пазари Челзи летово за да ја продолжи доминацијата, да ја одбрани титулата и опасно да нападне за ЛШ.
А ти тука си дошол да праиш дилови.Ај сеа коа се примифте дај да видиме шо ќе се пазари летово![]()
Дечко иаме буџет да го свртиме Рамирес 6 месеца кај нас 6 кај вас у Интер :ДА ти тука си дошол да праиш дилови.
Абе бегај таму у фан клуб Парма, Болоња и Интер не замарај у вакви луксуз екипи!![]()