Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Гинкел ако не се повредува сакам да си остане у Милан пошо има фудбал у детево.
У вториоф дел на сезонава кога беше фит и кога си врза неколку меча во низа си играше сосема солидно и мислам дека имаше нешо дека Милан сака да го позајми на уште една сезона али најверојатно со право на откуп.

Би сакал да го видам со асални соиграчи и асален тренер него пошо мислам дека има што да понуди.
Ќе го биде бе, затоа и сакам да им го дадам во Ливерпул, јбг фтор клуб ми се. За Милан ме заболе :icon_lol:

Али може да ви пратиме некој друг, колку да не сте без ништо. Секако повеќе играчи имаме по позајмици него во прв тим, ќе се најде нешто :D

Ќе го биде бе, затоа и сакам да им го дадам во Ливерпул, јбг фтор клуб ми се. За Милан ме заболе :icon_lol:

Али може да ви пратиме некој друг, колку да не сте без ништо. Секако повеќе играчи имаме по позајмици него во прв тим, ќе се најде нешто :D
Тебе најверојатно Пул ти се прф клуП али пошо си видел дека нема титули си се пребацил на плавава пластика :icon_lol:

Ај сеа коа се примифте дај да видиме шо ќе се пазари летово :icon_lol:

Ај сеа коа се примифте дај да видиме шо ќе се пазари летово :icon_lol:
Ајде, баш ме интересира според вас двајца што треба да пазари Челзи летово за да ја продолжи доминацијата, да ја одбрани титулата и опасно да нападне за ЛШ.

Ајде, баш ме интересира според вас двајца што треба да пазари Челзи летово за да ја продолжи доминацијата, да ја одбрани титулата и опасно да нападне за ЛШ.
Ќе се скараат Роман и Мурињо пак џабе трансфери.

Ја мислеф да се сврти нешо меѓу Милан-Интер-Челзи :Д

А ти тука си дошол да праиш дилови.:eek:

Абе бегај таму у фан клуб Парма, Болоња и Интер не замарај у вакви луксуз екипи! :pos:
Дечко иаме буџет да го свртиме Рамирес 6 месеца кај нас 6 кај вас у Интер :Д

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom