Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Сите за кои што беше во конкуренција, ги освои.

Денес исто така имаше изјава дека би останал уште цела декада во Челзи.

Плус
Interviewer: "What do you think of everyone who voted for you as player the year?"
Hazard: "I think it was a good choice"
:icon_lol:

Ко лани кога им кажа да се потрудат повеќе наредна година :ROFLMAO:

Chelsea team to play the Thailand All-Stars: Cech (c); Aina, Ivanovic, Clarke-Salter, Ake; Mikel, Colkett; Remy , Boga, Brown; Solanke. #CFC

Chelsea subs: Blackman, Azpilicueta, Terry , Christensen, Dasilva, Matic, Houghton, Musonda, Loftus-Cheek, Hazard, Diego Costa. #CFC

Соланке со правилен развиток и тек на настани зверка ќе биде

CGQa2eDW0AADODe.jpg

CGQa2X3WgAAk6EG.jpg

tumblr_np5val0e3s1sscln5o1_500.gif

Како ја закачи убаво, баш ко врвен напаѓач. Многу потенцијал има во детето. Се гледа неискуството, се гледа дека не е уште на потребното ниво за да игра редовно во ПЛ, ама полека полека, мислам дека ќе биде ѕверка.
Од другите око ми фатија Аке, Браун и Колкет. Колкет одлично изигра на средина до Микел, многу добри топки пушташе, посебно една кон Браун што беше, секоја чест. Исто и Мусонда не беше лош во второ, за Лофтус Чик не мора да спомнувам, се знае.

Него, сега сфатив колкава ѕвезда е Хазард уствари. Прерасна во светска ѕвезда, кога и да ја добреше топката, публиката полудуваше. Се знае дека во секој момент може да направи магија со нозете. Ако успее да се подобри наредна сезона, и да е повторно константен, дефинитивно ќе треба да се стави во ист кош со Роналдо и Меси.

Многу црно крило, со ептен мизерна техника, непробивност, брз, индиректен. Гарантира минимум 10 фаули по сезона. Виктор Мозес.
Абе, не.

јас викам трејд Оскар- Стерлинг, ама другите неЌат

Работата е што стварно сум озбилен :D
Јас Мозес си го сакав и за Челзи. Во првата сезона не ни играше многу, а успеа да постигне 10 гола, кога и да добиеше шанса, се снаоѓаше и ја користеше. Кога ви дојде, очекував да му го исористите целиот потенцијал и да ви стане првотимец, да си загарантира место во стартна постава. Го кривам Роџерс, не знаеше како да го искористи.

Од првиов тим, што знам. Еве Чех ако мора да остане во Англија, вас би ви го дал. На Квадрадо сакам да му се даде шанса и наредна сезона, ама ако дадете 20 милиони, а ние го лапнеме Гризман, слободно. Рамирес можда? Други опции не гледам.
А иначе Атсу го испуштивте, отиде вчера на позајмица. Ромеу е ок играч, Ван Гинкел исто, еве @Клипче може да потврди, Марин поима немам дали е уште наш играч.

Работата е што стварно сум озбилен :D
Јас Мозес си го сакав и за Челзи. Во првата сезона не ни играше многу, а успеа да постигне 10 гола, кога и да добиеше шанса, се снаоѓаше и ја користеше. Кога ви дојде, очекував да му го исористите целиот потенцијал и да ви стане првотимец, да си загарантира место во стартна постава. Го кривам Роџерс, не знаеше како да го искористи.

Од првиов тим, што знам. Еве Чех ако мора да остане во Англија, вас би ви го дал. На Квадрадо сакам да му се даде шанса и наредна сезона, ама ако дадете 20 милиони, а ние го лапнеме Гризман, слободно. Рамирес можда? Други опции не гледам.
А иначе Атсу го испуштивте, отиде вчера на позајмица. Ромеу е ок играч, Ван Гинкел исто, еве @Клипче може да потврди, Марин поима немам дали е уште наш играч.

Гинкел ако не се повредува сакам да си остане у Милан пошо има фудбал у детево.
У вториоф дел на сезонава кога беше фит и кога си врза неколку меча во низа си играше сосема солидно и мислам дека имаше нешо дека Милан сака да го позајми на уште една сезона али најверојатно со право на откуп.

Би сакал да го видам со асални соиграчи и асален тренер него пошо мислам дека има што да понуди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom