Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам на теренот ќе бидиме барем 3-5-2 формација.
Оти вака ако играме тешко нас, Кејхил за обични пасови не го бива, не па во средината да игра.

Dajte bilo kakov strim koj ne kochi, zivci iskinav..

Симни си сопкаст и на livetv.sx си најди Челси-Тотенхем и пушти си

Време е за некоја измена од Мурињо.
73та минута, околу 20 минути до крај, водиме 2-0, али треба да се освежи составот.

Ај честито нека ни е, но ова да биде само почеток. ПЛ мора, имаме голема шанса, посебно денеска после поразот на Сити.

Ако Мурињо е среќен и јас сум среќен.

Честито нека ни е :place:

Одлична тактика, одлична игра, одличен ЗУМА, одлични сите, ОДЛИЧНО!!!

Добра утакмица изигравме се на се.
Чех немаше многу работа на голот. Дефанзивата Иванович-Тери-Кејхил-Азпили одлично функционираше, немаја многу шанси Тотенхем.
Не беше како прво шо излегоа информации дека Кејхил ќе игра ДМФ, на таа позиција место Матич играше Зума, кој ме изненади и изигра супер.
Рамирес беше многу агресивен, постојано пробваше да кради топки, али притоа направи и неколку фаулови, ама имаше желба за игра. Фабре на ниво, нормално со асистенција за голот на Коста (Автоголот на Вокер). Азар и Вилијан брзи, со продори, посебно од левата страна Азар створи неколку шанси. И Коста имаше многу „кавги“ со дефанзивците на Тотенхем, некако и тие беа многу негативно настроени кон него, играја оштро на него, али тој им врати на добар начин со голот т.е автоголот како шо го пишаја.

10982485_881093485304887_2928579891310911130_n.jpg

Chestito titula!!!! Neka bidat ushte 2 ovaa sezona (Premier League & Champions League)

:oleee::oleee::oleee:

Ај нека ни се множат трофеите.
Одлична игра.

Пред се, жал ми е што неможев да дојдам во СВОЈОТ град на фан клуб собиранка, така излезе работата, се надевам ќе има уште прилики..

Многу ми е мила победата, трофејот е подарок за досегашната игра (сосема заслужено), се надевам ќе има уште (мислам на ПЛ за почеток) !

П.С
Многу убав дрес!
202727.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom