Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Вторава верзија на дресовите е поубава, ќе се навикниме во секој случај. :D
Иначе @Донев Погба ако го земиме, кој ќе ни парира после?
Со Матич двата ќе растурат на средината се, само Погба е подобар во дриблинзи, побрз и има одличен шут, си дава голој постојано. Матич некако ич не е голгетерски настроен, не шутка многу.
Aма Матич затоа го бива поише за дефанзива и за сечење на акции :)

Матич можи не шутка толку често, ама кога ке шутни оди фати ја е работата [emoji2]

Матиќ знае често да направи пробиви нанапред, да извлече топка. Поснаодлив е малце од Микел и според мене има подобри додавања.

Микел е стар више, а Матиќ знае и може да иде напред, само има забрана од Мурињо, зашто треба да спречува напади, односно деструктивец.

Микел е стар више, а Матиќ знае и може да иде напред, само има забрана од Мурињо, зашто треба да спречува напади, односно деструктивец.

Точно да играше со Тотенхем Матич немаше да примиме 5 гола

Едниот има 27, а другиот 26 години :D
Точно да играше со Тотенхем Матич немаше да примиме 5 гола
Ептен лошо изигра и затоа ги примивме тие 5 гола...

Како стар 27 год е
Епа еве, гледај како игра и одлучи, се успорува, дава голови ама како Инзаги, ептен наместена топка на тацна. Точно дека е легенда на клубот и дека без него можда не би биле кај што сме ама факт е дека Матиќ е побрз и поагилен и полесно се справува со противнички играчи.[DOUBLEPOST=1425154802][/DOUBLEPOST]
Едниот има 27, а другиот 26 години :D
И јас имам 20 години и студирам, а Погба 21 и ете, меѓу најталентирани млади играчи е. Се е до вољата и способноста. Чех брани на 32 години, а татко ми на 30 почна да се жали од кичма и да посетува доктори. Нема правила, способност и воља само. Колку ти е дадено, толку. Многу млади отидоа во пензија или во Арапските Емирати само за да направат пари и да го „прослават“ фудбалот.

[DOUBLEPOST=1425158225][/DOUBLEPOST]
Епа еве, гледај како игра и одлучи, се успорува, дава голови ама како Инзаги, ептен наместена топка на тацна. Точно дека е легенда на клубот и дека без него можда не би биле кај што сме ама факт е дека Матиќ е побрз и поагилен и полесно се справува со противнички играчи.[DOUBLEPOST=1425154802][/DOUBLEPOST]
И јас имам 20 години и студирам, а Погба 21 и ете, меѓу најталентирани млади играчи е. Се е до вољата и способноста. Чех брани на 32 години, а татко ми на 30 почна да се жали од кичма и да посетува доктори. Нема правила, способност и воља само. Колку ти е дадено, толку. Многу млади отидоа во пензија или во Арапските Емирати само за да направат пари и да го „прослават“ фудбалот.
Кој дава голови ?:tapp:

Да е 30 години да кажеш стар е ама он е 27.Иначе он не е за голови он е за да ја умртвува играта на противникот. За замена мислам дека е ОК.

Легенда на клубот...од една у друга крајност. :D

Не секој што опстоил повеќе години во некој клуб е легенда на истиот. Секоја чест за верноста, ама легенда никако. Ма да, нему Челзи му е како да добил седмица на лото. Играл или греел клупа, сеедно.

Најслабиот поединец во овој состав. А и во многу состави изминативе сезони. Просечен играч, без многу квалитети. Единствено вистински добар беше во двомечот со Барселона, оној успешниот, фамозниот.

Уште еднаш фала му за верноста, ама се надевам дека на лето ќе пакува куфери и ќе си бара друг клуб. Доста му беше.

Блиску сме во голови во дресот на Челси ја и Оби Микел, он има еден повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom