Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
У уста да ги ебам добиена утакмица ја сјебаа. Не оштети судијата, али не смееа ова да си го дозволат , мораше втор гол да се даде. Се осеќам исто како пред некоја година Рединг од 0-2 ни направи 2-2.:facepalm:

Баш ме интересира што ќе кажат Стефи, Донев и компанијата розеви лалиња од фанклубов за играта, настрана судењето на Еткинсон.
После ја сум хејтал, не вреди да се коментира ни играва, ни играчиве, уште една ваква утакмица, и чао титула.
Мурињо да не е крив Матич со изиграваше стритфајтер, до пред црвениот топка не гибна Барнли.

Матич бурно изреагира но го оправдувам неговиот потег не знам што гледаше судијата денеска. Можевме да дадеме гол и пред црвениот.:tapp:

Sto e tuka e nema beganje cekas so 1-0 da dobies utakmica protiv tapa ekipa epa jadi go murijo.Spored mene najgolem problem umorenosta na igracite od utakmicata so Psg ali ovaa utakmica trebase 100% da ja dobieme.Napadot vo teska kriza,Costa najslab do sea vo godinava.Najmalce uste 2 kiksa se dozvoleni posle toa citi kje ni diktira tempo.

Ако ви текнува и минатата година во овој период ни се случи нешто слично. Зборам за утакмица против Астон Вила.
Денес преочигледно е дека судијата ни направи грабеж и да имаше добар ден без проблем ќе соберевме 3 бода, али немам намера да губам време и да пишувам за неговите одлуки.

Не ја оправдувам ниту пак ја осудувам реакцијата на Матич. Копилето му отиде со намера да го повреди и само среќа го спаси од подолга пауза.
Сите знаеме дека голем дел од фудбалерите после скршеница која Немања имаше шанса да ја има, ја губат формата и никогаш повеќе не се исти фудбалери кои биле претходно.

Имам впечаток дека тимот се уште не е уигран како треба.
Денес многу акции пропаднаа поради лошо поставување на Гуардадо и Коста.
Имаа многу недоразбирања со Оскар и Хазард, многу пати Гуардадо трчаше и сакаше да ја врши функцијата која ја имаше Оскар.

Немам некои посебни замерки до играчите, да беше нормална ситуација сигурно ќе победиме.
Коста е надовор од ритам после онаа суспензија.
Зума одличен како и обично.

Помина ерата на Вилијам/Вилијамс, преминуваме во новата-Гуардадо/Гвардадо/Квадрато.... :D

Вака сега.

Падна договор прееска дека финалето ќе го гледаме во Куманово. Значи јас, @Redhead @Tranquility и @Ska Maniac се договоривме дека ќе одиме. А ваљда ќе дојдат и @Ilumious и @Peja989
Другите кои се заинтересирани, да се пријавите до среда еве за да можеме да се организираме колку коли ќе ни требаат и се останато.
@HoT IcE да организира таму да резервира кај и да гледате, а и @Иван CFC @pixa @Sunrise. @комшијаTи и сите други кумановци да си планираат да дојдат.

Кумановци еве се решивме да ви дојдеме, организирајте таму сега. [emoji1]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom