Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Со видео диказ, да приложат жалба за пенал, како можела да ја промени целата утакмица, да го казнат тој судија и суспендираат и се што оди заедно со тоа. Ама како.. не вреди. Зошто да ризикуваат милиони, молчи и играј.

И така со години.
Кој беше ти? :D

Баш ме интересира што ќе кажат Стефи, Донев и компанијата розеви лалиња од фанклубов за играта, настрана судењето на Еткинсон.
После ја сум хејтал, не вреди да се коментира ни играва, ни играчиве, уште една ваква утакмица, и чао титула.

Цел живот си патиме од судиите. Не сум во можност да ја гледам утакмицата ама по тоа што гледам на фесјбук... Катастрофа.

Баш ме интересира што ќе кажат Стефи, Донев и компанијата розеви лалиња од фанклубов за играта, настрана судењето на Еткинсон.
После ја сум хејтал, не вреди да се коментира ни играва, ни играчиве, уште една ваква утакмица, и чао титула.
Што бе, ако изгубиме ќе ни одземат 3 бода? :D

Тоа велам и јас.

Наместо да си ги наполнеме дома 2-0 3-0 ....

Ама не, судијата е крив да знаеш.

Катастрофа утакмица изигравме, шо не ви е јасно. Еткинсон та Еткинсон, нека си го види тимот прво Мурињо. Куртоа немаше многу работа, али фати една тешка топка. Дефанзивната линија си беше океј. Фабрегас катастрофа утакмица. Матич најселската рекација ја напрај во утакмици кој се многу важни за титула. Навалната линија како таа од претходната сезона, незнат гол да дат, Оскар семки грицкаше цела утакмица.

Ајде кај сте сега, некни ко ја критикував играта, ми се нафрливте. Сега шо мислите?
А, да Еткинсон е крив шо незнајме да играме. (Настрана шо не досуди пенал и неколку спорни ситуации.)

Лошо изиграа, нема што тука.
Ама што има врска лошата игра со прифаќање на тактиката на Мурињо на гости против јаки тимови :D

Етиксон да го досудеше барем 1 пенал немаше да биде исто на водство 2-0 и 1-0 немаше да се случат сите овие срања Етиксон е главниот кривец што не победивме

Се надевам дека копилето Еткисон ќе умира болно и споро. Кога и да му дојде времето, што поскоро исто така се надевам.

Но, играта во второ полувреме беше катастрофална. Контролирање е една работа, ама постојано тупење со топката, без завршен пас или шут е друга работа. И често доведува до она што ни се случи нас. Да ги решевме претходно, црвениот картон немаше воопшто да влијае врз крајниот резултат. Ама не, ние сакаме со пета, сакаме со се топка да влеземе во гол. Епа ете, по заби.
Губиме значајни бодови со Барнли. И морам да кажам, голем удел во ова има и Мурињо и неговата тактика. Па кога го видов Кејхил на 1-0 дека се спрема да влезе, ми се стемни.
Дома и со девет играчи, екипи како Барнли треба да се мелат. А не да се бранат од ебаниот Ингс и Сем Воукс.

Уште нешто. Хазард бе пријателче, те молам завршувај ги сам акциите. Не додавај постојано и не комплицирај. Аман веќе.

Матиќ имаше 15 минути да ги тепа со ситни фаули до жолт ама реши да не заеби комплетно со испадот, сега ќе му лупнат три утакмици плус додаток пошо ФА годинава се едно лајно.

Игравме како на тренинг ноншалантно, не се зезајте, до 80 минута да се заозбилеа можеа кога сакаат да дадат гол. Црвениот на Матиќ го еба цел натпревар, го пресече тимот, додај на ова и два недосудени пенала, и тоа е...

Редно беше ваквиот пристап на Мурињо да се одбие од глава, сака со 40 проценти залагање на играчите, со цел да не се заморуваат, да победи на сите домашни натпреварги. Очигледно во предвид не го земал фактот дека Барнли ги изнамачи Сити и Јунајтед на домашен терен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom