Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/08/everton-loan-for-atsu.htmlАтсу мислам дека е вратен. Му заврши позајмицата. После АК се враќа во клубот.
Имаше муабети, ама ништо конкретно. Ај ќе видиме.Зошто мислам дека Евертон му ја прекина позајмицата. Двете страни не биле задоволни.
Ист вилијан само побрз и физички послабПо вторпат
И јас искрено не гледам Серие А, ама видеово е одлично колку-толку можи да се видат неговите продори,голови,асистенции...
Зошто да не игра?И сега ке игра за ЛШ или не?
Nema vrska sto igraat. Bitno e LS da ne igralИграат Фиорентина во куп на уефа.
Ќе игра, слушај ме менеИграат Фиорентина во куп на уефа.
Ако, може да игра.Играат Фиорентина во куп на уефа.
Просечен играч како што е Мозес, Салах и сл. Не е се у брзина, ете и Салах беше ептен брз ама џабе кога не уме да игра фудбал.Баш за Валенсија најпоќе се шпекулираше.
А зошто не Енер Валенсија? (Искрено незнам како игра, ама брз е многу колку шо знам).
23.3 милиони фунти.Просечен играч како што е Мозес, Салах и сл. Не е се у брзина, ете и Салах беше ептен брз ама џабе кога не уме да игра фудбал.
За потполнување на место во тимот подобро да го видам Атсу, Лофтус, Кивомија од што некој играч кој ќе го платиме 10+ мил.
Како алтернативна опција десно можеме и Рамирес да го искористиме.
Колку го плативме Колумбиецот?
Лажеш што им фалеше на времето на Робен и компанија беа ли слаби крила ?Не знам зошто само ја сметам дека и овој ќе биде фејл како Шурле и Салах и Вилиан. Никад не сме имале добро десно крило..никад.