Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Место да славите роденден, вие за Хазард зборите тука ццц.

На Коста му е роденден, 36 полни :D

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
On spot.
Тоа е и целата финта што не го гледа голманот, гледам голем дел мислат дека во него гледа, го затвора телото како да ке шутне на лево, а секунда пред ударот на топката го отвора телото и иде десно.
Ако погоди уште 3 пенала, ке биде најдобриот изведувач на пенали во ПЛ, кој погодил 10 по ред.[DOUBLEPOST=1412661902][/DOUBLEPOST]

Имаше типче од Ирска што ги аплоадираше сите видеа за кои што е потребна subscription на Sky Sports за да ги гледаш, али му го снема профилот на FB. Breanysports ставаше од MNF ама и он престана.

Tука е целосното видео што го бараш, али сакаат парички за да го гледаш.

Овде е само мал извадок од тоа што бараш, али и тука има заебанции со VPN дур да наместиш Англиска IP адреса.

Решението е само да ги начекаш при емитување. После наоѓање на истото видео, многу тешко.
Јас пак мислам дека чека голманот да појде на една страна тој лагано на друга, сум бил голман и знам дека мора да појдеш пред да шутне играчот ако сакаш да ја фатиш ( под услов да е јака), така да мое е мислење е дека гледа во голманот накај ке појде и тогаш шутира на друга страна.

Азар најдобар изведувач на пенали во светот е, сигурно и во стил си ги изведува :icon_mrgr:
Леле се зачудив утрово ко видов веста, Ди Матео во Шалке :vozbud:

Да, стварно штета. Баш ќе беше ежење да се видеше пречекот на РДМ на Стемфорд...

1412679902978_wps_3_Chelsea_owner_Roman_Abram.jpg

Ди Матео !!! Чоекот шо ни ја дојсе единствената титула во Лига на Шампиони :)

Никој не пишал дека Абрамович лично со син му Аркадиј и Тененбаум се спуштиле да му честитаат на Мурињо за победата против Арсенал. Пофалба и за Моу, и за Роман, знаеме дека ова ретко се случува. Си ги заслужи честитките Жоже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom