Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
@dragonsky https://www.facebook.com/chelseafc.mk/posts/10152495957824614
Еве ти од официјалниот фан клуб, да не кукаш. :D Мада ти може да завршиш на шипка во Румунија, знаеме дека го сакаш тоа. ;)
Е тоа е сега, некој секое лето ќе работи во кафиќи за 100 денари, некој во Молдавија...кој како си ја наредил :свиркам:

Примамливо звучи ова богами...ама сигурно некоја ненормална цена ќе лупнат....еве од Светсково ако се фатат троа повеќе пари ќе му платам на Донев во живо да ја гледа магијата на Коста ( и пази стварно магија, ќе го снема на теренот :icon_mrgr: )

Абе од уста не го извади Коста, ко Гwујо што не го вадеше БЦ.

Инаку дејли ремајндер: Пред скоро 1 година Донев велеше дека трансферот на Ширле и Вилиан е добар, само за да ми иде контра, и дека Ширле е џокерот во освојување на титулите. Еве 10 титули подоцна јас пишувам дејли ремајндери за тоа како некои сеуште не учат од грешките.

Згрешив, признавам. Со Марин и Мозес сега уште ќе се трезневме од славењето на треблот :(

Џеко и Лавеци.

10259810_10203195555163977_2907466960460506489_n.jpg

Mourinho on Fabregas: ‘He is the kind of player we need. Not just for his qualities as a player but also his competitive personality. He is a player in the best years of his career – 26, 27, 28. He knows England well, he knows the Premiership well, so he will not need time to adapt. I think he is the kind of player who will come and train for a couple of weeks and be ready to prove himself.’

^^ Well no shit.

Среќен роденден и од мене на Лампард, тоа е кога си дел од екипа што не знае што сака да биде ќе си играш на друго место следната сезона. Ајде здравје боже да те видиме некој ден пак назад во некоја официјална улога т.е. не како гледач.

Него еве сега кога Стариџ не направи ништо посебно да пишам, дали сите се сложуваме дека продавањето на Стариџ беше еден од полошите потези на управата во последниве 10+ год. т.е од кога дојде Роман ?

И да Донев, знам дека Стариџ сакаше да си отиде, и дека оваа одлука не е директна кривица (што не значи дека нема улога) на управата за разлика од некои други потези, ама сакав да го спомнам ова пак додека е оф-сезона, а и пошто ете не даде гол, а лесно е да се фали некој играч кога ќе даде гол :D

Па не е, нели, тој е играч за мали клубови, а вие не сте такви.

Ја стварно не знам некој некад да кажал такво нешто..

уствари грешка Давор да не имаше нешто такво кажано ?
Али ипак тоа е бивш член прашањето беше за актуелните :D

Сето тоа под претпоставка дека Стариџ ќе ја имаше истата ефикасност во Челзи како во Ливерпул, затоа што Челзи има ист стил на игра како Ливерпул?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom