Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
BqG8cHGIIAAJIgx.jpg

Во Бразил :)

На денешен ден во 2001, 2 години пред создавањето на клубот, Челзи купи играч од Атлетико Мадрид за 11милиони:
XkS4Wzx.jpg

Некој студент полагаја испит по Логику и паднаја. Решија да ризикуе и му кажаја на професора:
- Професоре, може ли ја на вас да ви поставу едно логично прашање? Ако га одговорите, ставите ми 5-цу, ја си иду и не доваѓам док све не научу. Ама ако не погодите, ќе ми пишете 10-ку...
- ОК, прифаќам.
На тој студент га кажаја прашање:
- Што е тој што е легално, а не е логично; што е тој што е логично, а не е легално и што е тој што не е ни легално, ни логично?
Професор размислуваја дугачко, не му текнало, па му пишаја 10-ку на студента и прашаја да му га објасни прашање. На тој студент образложија:
- Професоре, ви имате 60 године и сте оженет за 25 годишну лепотицу. Тој е легално, ама не е логично. Ваша жена има 25-годишнога љубавника, што е логично, ама не е легално. Ви на тога љубавника с’к му стависте 10-ку и покрај тој што не требаше да добие ни 6-ку - тој не е ни легално, ни логично.
Ај такој :D

Кога нема трансвери мора вака :icon_lol:

Ова е испит, а на колоквиум имало прашања "Дали е логично да продадеш играч за 5 милиона а да го купиш за 25 милиони некоја година подоцна" и "Дали е логично да купиш играч за 20м. и во следните години единствено играње за твојата екипа да му биде на свадба и притоа да сметаш дека неправедно се буни"

Ама студентот бил малце прост и паднал на колокивуми па морал на испит.
Student's name ? You guessed it. Donev.

:icon_mrgr::icon_mrgr:

хаха па добро дешава се. :)
Молим најлепше да ми се одговори! Фала.

1. Зашто Зоки нонстоп га хејта Донев?
2. Кој е идеалан нападач за Зокита што треба да игра наредну сезону за Челзи?
3. Колко Зоки му плаќа за часови по песимизам у врску сс Челзи на Фантом Х?

Благодарим.

Благодарим.
1. Не знам
2. Лукаку,Торес, Ба е триото, спомнав пред неколку страни напишав едно 30 напаѓачи за кои што би немал против да дојдат ама сите (не)намерно забораваат изгледа
3. Мислиш реализам ? :D Нема везе, ФантомХ беше ептен песимист, ја у моментов не сум :D Поише сум разумен хејтер (за ситуацијава у клубов) :icon_mrgr:

Фала ти, много ми е појасно сга. :)[DOUBLEPOST=1402792788][/DOUBLEPOST]Кехилчо много слабо за Англију, главан кривац за 2 гол. Фалеше још на крај да га пројде Имобиле и после хејтери да викав дека бија главан кривац за пораз на Англију.

Последно уредено:
Не би бил и Балотели лошо заслување :cool:

Jose Mourinho: "I'm quite sure that Diego
Costa and Courtois will play at Chelsea
after the world cup"
од фејсбук нешто...

Благодарим.
1. Сфати дека сум подобар од него.
2. Не сака напаѓач само за да не освоиме ништо и да може да каже дека бил во право.
3. Муабетите на ФантомХ беа ок колку толку. Овој само сака да иде контра на мнозинството, пробува да се издвојува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom