Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто, нонстоп нешто збори и се буни. Што се вика со 0 мечеви одиграни за Челзи сака да биде прв избор, наместо да ќути и да чека шанса.После толку серење од страна на Лукаку, на крај ич нема да ми е гајле доколку го продадат без да му се даде шанса.
Изгледа малце и му била извадена од контекст изјавата, ама нема врска. Многу збори како и да е. Си мисли којзнае што е и што направил, а уште е дете. Нека остане еве наредна сезона, нека покаже дека може да игра за клуб ко Челзи. Јас уште мислам дека нема да издржи и уште во јануари ќе му тропа на врата на Мурињо и ќе го моли да го продаде или бар на позајмица да го пушти. Ептен сакам да грешам.Исто, нонстоп нешто збори и се буни. Што се вика со 0 мечеви одиграни за Челзи сака да биде прв избор, наместо да ќути и да чека шанса.
Првата изјава откако го пративме на позајмица во Евертон му ја прегледав низ прсти, ама ова веќе ја поминува границата.
Ич не ми е гајле и да остане и да се продаде.
50 милки и ваш е.Пуштете ни го на нас ако ви е за фрлање![]()
Ние фабрегас вас за 35 вие лукаку за 50 ? Не е фер бе пеерчиња едни50 милки и ваш е.![]()
Ние фабрегас вас за 35 вие лукаку за 50 ? Не е фер бе пеерчиња едни![]()
Многу зависи која ќе му е конкуренција за наредна сезона. Пример ако се земат два шпица Коста и Манџукич со право се лути, бидејќи очигледно е дека од Челзи не рачунаат на него во блиска иднина. Ама ако се доведе само Коста и остане само еден од Торес - Ба тогаш гарантирам дека Лукаку ќе биде втор избор а можеби ќе ја дели минутажата со Коста. Торес со моменталната форма е светлостна година назад од Лукаку, Ба нема потреба ни да го коментрам.Изгледа малце и му била извадена од контекст изјавата, ама нема врска. Многу збори како и да е. Си мисли којзнае што е и што направил, а уште е дете. Нека остане еве наредна сезона, нека покаже дека може да игра за клуб ко Челзи. Јас уште мислам дека нема да издржи и уште во јануари ќе му тропа на врата на Мурињо и ќе го моли да го продаде или бар на позајмица да го пушти. Ептен сакам да грешам.
Done deal50 милки и ваш е.![]()
На сила го праќаат на позајмици, греотаДете бил плачел што не добивал шанса, како да добива шанса кога цело време на позајмица го праќаат?
не дткајНа сила го праѓаат на позајмици, греота![]()