Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе, па со најдобар другар во маало да излезете да играте фудбал еден против друг, ќе си преречете нешто. Ај да се степаа или да се испокараа ептен, па да се спомнува. Вака ич не ми е јасно зошто воопшто се постира.

Ivanovic: "We're not teammates anymore."

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

После толку серење од страна на Лукаку, на крај ич нема да ми е гајле доколку го продадат без да му се даде шанса.
Исто, нонстоп нешто збори и се буни. Што се вика со 0 мечеви одиграни за Челзи сака да биде прв избор, наместо да ќути и да чека шанса.
Првата изјава откако го пративме на позајмица во Евертон му ја прегледав низ прсти, ама ова веќе ја поминува границата.
Ич не ми е гајле и да остане и да се продаде.

Исто, нонстоп нешто збори и се буни. Што се вика со 0 мечеви одиграни за Челзи сака да биде прв избор, наместо да ќути и да чека шанса.
Првата изјава откако го пративме на позајмица во Евертон му ја прегледав низ прсти, ама ова веќе ја поминува границата.
Ич не ми е гајле и да остане и да се продаде.
Изгледа малце и му била извадена од контекст изјавата, ама нема врска. Многу збори како и да е. Си мисли којзнае што е и што направил, а уште е дете. Нека остане еве наредна сезона, нека покаже дека може да игра за клуб ко Челзи. Јас уште мислам дека нема да издржи и уште во јануари ќе му тропа на врата на Мурињо и ќе го моли да го продаде или бар на позајмица да го пушти. Ептен сакам да грешам.

Пуштете ни го на нас ако ви е за фрлање :pipi:

Špekulacija: City se prikluči vo trkata za Fabregas, nudat 40mil.

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Ние фабрегас вас за 35 вие лукаку за 50 ? Не е фер бе пеерчиња едни :(:confused:

Не го разбра добро, ке го земете за 20м, па после ке ни го продадете за 50 таква ни е политиката..

Дете бил плачел што не добивал шанса, како да добива шанса кога цело време на позајмица го праќаат?
Погба плукаше по Јунајтед дека не добива шанса мал бил ова она, сега испод 70м нема да си отиде од Јувентус ебени 21г има.

Изгледа малце и му била извадена од контекст изјавата, ама нема врска. Многу збори како и да е. Си мисли којзнае што е и што направил, а уште е дете. Нека остане еве наредна сезона, нека покаже дека може да игра за клуб ко Челзи. Јас уште мислам дека нема да издржи и уште во јануари ќе му тропа на врата на Мурињо и ќе го моли да го продаде или бар на позајмица да го пушти. Ептен сакам да грешам.
Многу зависи која ќе му е конкуренција за наредна сезона. Пример ако се земат два шпица Коста и Манџукич со право се лути, бидејќи очигледно е дека од Челзи не рачунаат на него во блиска иднина. Ама ако се доведе само Коста и остане само еден од Торес - Ба тогаш гарантирам дека Лукаку ќе биде втор избор а можеби ќе ја дели минутажата со Коста. Торес со моменталната форма е светлостна година назад од Лукаку, Ба нема потреба ни да го коментрам.

Ама како и да е многу зборува, не верувам дека некој од Челзи поготово Мурињо му рекол не, минатата сезона го испративме на позајмица бидејќи така беше најдобро за него. Во Челзи ќе имаше 1/3 од минутажата што ја имаше во Евертон што со оглед на годините што ги има ќе беше голем минус за неговото развивање во фудбалер.
За наредната сезона нема ништо да коментирам бидејќи не ги знам плановите, ама верувам дека ќе се донесе само еден шпиц и Лукаку ќе се врати од позајмица што му отвара простор за фер борба со Коста за првотимски статус.
Но овој ако бара загарантирано прво место во Челзи се заебал, тоа го може само клубови како Вба и Евертон или тим кој има само 1 шпиц цела сезона.

Дете бил плачел што не добивал шанса, како да добива шанса кога цело време на позајмица го праќаат?
На сила го праќаат на позајмици, греота :(

Последно уредено:
После два саати најде некоја грешка па врати :D

Според Скај Спортс иначе, Лукаку лани поднел барање за трансфер, кое било одбиено за на крај да се договорат дека ќе го пуштат на позајмица ако толку сака да оди.
#FreeLukaku

Абе преку к** више,што сакат нека прават. Барал трансфер,не барал,сакал да игра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom