Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Противи се бе :D Кога со цел памет мислиш дека Зума,Калас, и тие младите АМчиња ќе добијат шанса (а колку и ја заслужиле шансата е релативно)

Башка сериозно Ули го прашуваш колку е релативен изворот ? Сто посто му верувам за германски екипи :D
Ако игра редовно нека иде.

Со Валас што направивме ? Изгледа пак не би добил шанса ? Или можеби пошто Ешли си отиде а Азпи ќе игра лево мислиш ќе остане ?

Со Валас што направивме ? Изгледа пак не би добил шанса ? Или можеби пошто Ешли си отиде а Азпи ќе игра лево мислиш ќе остане ?

И јас мислам дека така е најдобро, сезонава Азпи покажа дека е и повеќе од добар на лев бек, таман да не мора пари да се фрлаат за нов.

Противи се бе :D Кога со цел памет мислиш дека Зума,Калас, и тие младите АМчиња ќе добијат шанса (а колку и ја заслужиле шансата е релативно)

Башка сериозно Ули го прашуваш колку е релативен изворот ? Сто посто му верувам за германски екипи :D
Ако игра редовно нека иде.

Супер е тоа да игра редовно таму, и можеби и самиот си побарал позајмица. Ама ако купат некој друг кој нема да добие нешто повеќе минутажа од таа што би ја добил Калас, стварно глупо ќе биде.
Ули го прашав затоа што во Англија нема никакви муабети за нешто вакво, иако ми текна дека пред некоја недела негде прочитав за позајмица на Калас. Ама па и за позајмиците најчесто ништо не се збори и брзо се официјализираат.
Ќе видиме како ќе испадне, ама може да остане, би требало повеќе шанса да добива наредна сезона.

Поима немам што се случува во Италија и дали Интер играле добро или не, ама ако не можел таму Валас да сврзе неколку утакмици, тогаш не очекувам да добие шанса во Челзи наредна сезона. Сигурно пак ќе го праќаат на позајмица, тоа што лани беше на подготовки со првиот тим не значи ништо. Плус и изгледа Луис ќе се зима за лев бек.

Нели Валас немаше добиено работна дозвола? И да, ако се земе лев бек( Луис/Шо), сигурен сум дека и Бане ќе има минутажа како централен во одбрана). Вака на хартија би требало. Луис(Шо)/Цезар-Тери(Зума)-Кејхил-Бане/Цезар. 6 играчи се вака, малце се, треба барем уште еден, но во претходните години знаеме дека и коге сме имале 7 фалеле поради повреди и суспензии. Иначе, го заборавив и Омеруо. Што е со него?

Сакав за ова да пишам пред некое време дека ќе биде добра одлука да се позајми Калас, само во некој клуб од пл ама добро и ова не е лошо само да игра редовно.
Значи Зоума ќе биде 4 избор, па добро. :)

Хм е ја сум против доведувањето на Фелипе. У август ќе полни 29 год а тоа не се малку години за бек кој треба да нонстоп да ора по терен.
Во глобала кај него има уште 3 сезони што реално е малку ако го платиме 15+ мил.
Подобро нека се платат 30 мил за Шо или Морено и да сме мирна глава, оваа и наредната сезона можат да ја делат минутажата со Аспи додека нели да се адаптирааат на Челзи па после тоа имаме стандардни прво тимци.[DOUBLEPOST=1402066320][/DOUBLEPOST]
BpcgDldCEAAhlh-.png

Последно уредено:
Годините се малце проблем кај Луис...според мене само 1 сезона може на ниво да изигра максимум 2.

каде се коста и фабрегас уште ништо нема цццццц

каде се коста и фабрегас уште ништо нема цццццц
Една статија на сајт ве дели од Коста, чим клубовите се договориле и имал лекарски, папирологијата се средува. :) А и Фабрегас мислам дека за кратко ќе е ваш, пацери сте ако не освоите ПЛ со составов :)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom