Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Да играше Кагава кај нас 3но помалку ќе имаше Еден.

Ева :eek: Не очекував волку речита да е. Алал и вера :cuc:

Аман бе, и претходно имаше интервју со неа :D

Не ќе беше лошо да не го продадевме Де Брајне а ? Или сепак сметате дека донесувањето на србинов ќе биде поуспешно на долг рок ? Ај малце дискусија доста сте закржлавеле со паузава.

Не ќе беше лошо да не го продадевме Де Брајне а ? Или сепак сметате дека донесувањето на србинов ќе биде поуспешно на долг рок ? Ај малце дискусија доста сте закржлавеле со паузава.

Ако мислиш за Матич, сигурно има посветла иднина во Челзи отколку КДБ кој не се вклопи во тактиката на Мурињо, за разлика од Матич

1456085_812262408798176_1239187267_n.png

Имал некоја ситна повреда ама ќе бил фит за Тотенхем.

Матич е покорисен за разлика од Брујн.
На дм позиција бевме ептен тенки, додека ам-чиња имавме 1000.
Брат му на Хазард покажува добар напредок, како и Кивомија така да не ми е жал што го продадовме.

Него позиција штопер многу ме загрижува за наредната сезона.
Кехил и Тери се перфектен централен пар, ама квалитетна т.с сигурна замена за нив немаме.
Луиз не несериозен, несигурен додека Бане после киксот вчера и тој не ми влева некоја голема самодоверба.
Ако уште се заинтересирани Барса за Луиз и ако дадат некоја добра понуда да кажеме 35-40 мил без размислување треба да ја прифатат, а тие пари да се изкористат за некоја подобра варијанта.

Факт е дека со доаѓањето на Матич имаме по стабилна игра, пред се во средина и одбрана. Но факт е дека и Де Брујн не доби вистинска шанса, барем според мене. Но сепак не жалам за неговото заминување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom