Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Така, така, предвидувајте. (Пошто Донев се пијанчи негде изгледа, јас да ви кажам :icon_mrgr:

Утакмицата е од 16:00; нема да има пренос на тв, ќе постираме стримчиња за гледање. Добро е што е 1ви па брз ми е интернетот и ќе можам да гледам на аcе :cool:

Највеќе ме плашат утакмиците со последниот на табела. Ептен сме добри па ги сожалуваме и им даваме поени :D
Ама мора да се тепа денес.

@true blue затоа и одамна стиснав unlike на странта. Постојат 100+ фан клубови на Челзи во МК што подобро си ја вршат работата од тиа лишинари. Не им личи како за официјален фан клуб.

Па денес умре Питер Осгуд де. 1ви Март. Само 2006.
Песимисти едни.. одма сметате дека згрешиле луѓето, а не рачунате дека патувале низ времето..и затоа нема да ни тргне планетава од такви како вас.

Chelsea team v Fulham: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Torres.

Chelsea subs v Fulham: Schwarzer, Cole, D Luiz, Mikel, Lampard, Willian, Ba.

Хазард со 100ти настап за Челзи :)

Ги имам забележано секогаш кога Челзи ќе дадат гол пишат статус. пример: ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ !!!!!!!!!!!1-0 ФЕРНАНДОООООООО ТООООООРЕССССС. Сепак ова е официјална фејсбук страна на клубот можат да бидат поприбрани.

Chelsea team v Fulham: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Torres.

Chelsea subs v Fulham: Schwarzer, Cole, D Luiz, Mikel, Lampard, Willian, Ba.

Ето ? :unsure:

Ешли повреден е ?

Тимов ок на хартија. Рамирес и Матиќ не верувам дека ќе функционираат добро ама ајде останува да видиме. Паузата на Оскар се надевам дека му дошла добро и дека ќе изигра добро. Хазард очигледно никогаш нема да добие одмор :D Ширле си заслужи место во тимот ама Фулам не е Галата. Торес треба да биде мотивиран на натпреваров ако сакаме гол да дадеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom