Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Онака без да гуглаш што мислиш колку минути изигра Мата во Премиер Лига за нас и колку голови/асистенции имаше ? Според тебе груба претпоставка ? :)
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 21:00 ---

Милан тарот фекалии да јаде.

za ovaa sezona zboras ili minatite 2? za ovaa 2 mislam samo a imase negde 800 minuti sepak mata vo poveketo od slucaite igrase desno krilo a samo oskar koga bese povreden na pozicija 10

Со што ја заслужи со поништени регуларни голови на Њукасл, Ливерпул, Тотенхем.... така ?
Оваа сезона титулата ќе ја решат нијанси а можеби и гол разлика, а Сити доби најмалце 6 бодови поради судиски грешки.

Имаше судиски грешки, голот на Тиоте беше регуларен, сношти против Тотенхем немаше збор за пенал, ама сепак надвор од тие грешки тие се најсилни сега за сега, даваат голови и имаат убиствен напад, а не како Челзи со Стоук 1-0, а уште поголема срамота, во утакмица во која Мурињо како голем стратег мораше да победи и ќе бевме на 2. место, а сега Арсенал би требало да победи со К.Палас и евентуален пораз од Сити. Сити ќе ни биде на +6, а Арсенал на +5. (Се надевам Мурињо ќе ги изненади сите) Инаку неприфатлив е нерешениот резултат против Вест Хем, сепак се надевам на се најдобро. #KTBFFH!

Јас не ја читам ЕПЛ темата али се кладам дека си му возвратил со факти т.е. со статистиката на Кагава :X3:

1796625_716615078356801_2054178819_n.jpg

1554477_716615845023391_389541184_n.jpg

Само дел од добрината и хуманата настроеност на овој човек .

Џон Тери :)

Имаше судиски грешки, голот на Тиоте беше регуларен, сношти против Тотенхем немаше збор за пенал, ама сепак надвор од тие грешки тие се најсилни сега за сега, даваат голови и имаат убиствен напад, а не како Челзи со Стоук 1-0, а уште поголема срамота, во утакмица во која Мурињо како голем стратег мораше да победи и ќе бевме на 2. место, а сега Арсенал би требало да победи со К.Палас и евентуален пораз од Сити. Сити ќе ни биде на +6, а Арсенал на +5. (Се надевам Мурињо ќе ги изненади сите) Инаку неприфатлив е нерешениот резултат против Вест Хем, сепак се надевам на се најдобро. #KTBFFH!

Еве ти наградно прашање:
-Колку натпревари по ред врза Мурињо во првата сезона со Челси со резултат 1-0 кога станаа прваци?

Еве ти наградно прашање:
-Колку натпревари по ред врза Мурињо во првата сезона со Челси со резултат 1-0 кога станаа прваци?

Другар сакав да кажам дека Сити гази и дава многу голој, а да 1-0 сепак е победа, со индивидуален потег дадоа гол одвај, а Ливерпул му даде 5 гола на Стоук итн..​
Инаку факт е дека немаме напаѓач кој константно би давал голови, еднаш блеснува Ето, еднаш Торес и 10 утакмици молк од нивна страна, и тоа сакав да го потенцирам.

1796625_716615078356801_2054178819_n.jpg

1554477_716615845023391_389541184_n.jpg

Само дел од добрината и хуманата настроеност на овој човек .

Џон Тери :)

Ми ја разубави вечерва со сликава право да ти кажам и стварно не знам зашто :D

И што бидна сега, ќе иде на позајмица? Иначе мене ми се допаѓа трансферов, сакам вакви физикалци ко Зума, плус ќе појача конкуренција и се надевам дека Луиз ќе почне да игра како што треба, превише е неконстантен, можеби со трансферов ќе му гори под нозе па ќе се труди повеќе.

И што бидна сега, ќе иде на позајмица? Иначе мене ми се допаѓа трансферов, сакам вакви физикалци ко Зума, плус ќе појача конкуренција и се надевам дека Луиз ќе почне да игра како што треба, превише е неконстантен, можеби со трансферов ќе му гори под нозе па ќе се труди повеќе.

А можда ќе биде прекомандуван во средина for good. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom