Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Погодив дека ќе се мачиме, погодив дека Hot Ice ќе падне.. погодив дека Донев ќе помине ?? :D

Не се знае уште, али намерно оставав празно за да не погодиш :P

Готово е со овој Марио иначе, 3 милиони евра. А можно е и за Курт веќе да е договорена сумата.

Готово е со овој Марио иначе, 3 милиони евра. А можно е и за Курт веќе да е договорена сумата.
Според goal.com договорена е сумата за курт на 15 мил. евра.
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 16:12 ---

Според goal.com договорена е сумата за курт на 15 мил. евра.

Сите во Челзи Б ќе ги пратат :icon_lol:. Барем градиме добар тим во Холандија :D . Ќе ги направеме шампиони . И како што реков за некоја година ќе бидат и конкуренти за титула во ЛШ . Недај боже после да се паднеме со нив во група во осмина финале некаде или во чеврт или полу а за финале ниту да зборам ќе ни земаат титула како ништо :ROFLMAO:. Како и да е мило ми е за Витезе втори се на табелата во Холандија добро тимче солидно тимче па добро е што ги праќаат младиве таму да се усовршат колку толку . Патем се гледа и добар напредок кај нив . Еве на пример јас би сакал Пиазон следна сезона да се боре за место во нашиот тим да му се даде шанса . Супер е малиот игра создава шанси вистинска иднина ако не се искористи ништо не прајме . Се надевам дека Мурињо ќе му даде шанса за да се докажи :)

Ако се паднат со нас, ќе немаат играчи да играат. Сите позајмени од кај нас, а никој не смее да игра. :D

https://twitter.com/WindowInsiders/status/428836916016852992/photo/1/large?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=cfcrulesmysoul&utm_content=428838028925087745

BfOI5ySCIAAyyNd.jpg:large

Сме тргнале во акција по некој си Марио Пашалиќ

PAŠALIĆ NAPUSTIO PRIPREME HAJDUKA I OTPUTOVAO U LONDON

MarioPašalićjutros je u pratnji klupskog team managera KrešimiraMikulandrei glasnogovornika AnteBilićanapustio hotel Kremlin Palace i završnicu priprema Hajduka u Antalyji, te krenuo prema Londonu.
Podsjetimo, ime Marija Pašalića tijekom proteklog razdoblja dovodilo se u kontekst s nekoliko klubova iz engleske i talijanske lige…

http://hajduk.hr/vijest/pasalic-napustio-pripreme-hajduka-i-otputovao-u-london/4347
Челзи Б за некое време и ЛШ ќе освојат :D
Uste 1 vo nizata propadnati hrvatski talenti sto prerano si odat... Kovacic, jedvaj, rebic, delac, radosevic, elez sega i pasalic

Сити сега за сега најмногу ја заслужува титулата.
KTBFFH!
Со што ја заслужи со поништени регуларни голови на Њукасл, Ливерпул, Тотенхем.... така ?
Оваа сезона титулата ќе ја решат нијанси а можеби и гол разлика, а Сити доби најмалце 6 бодови поради судиски грешки.

Со што ја заслужи со поништени регуларни голови на Њукасл, Ливерпул, Тотенхем.... така ?
Оваа сезона титулата ќе ја решат нијанси а можеби и гол разлика, а Сити доби најмалце 6 бодови поради судиски грешки.

Сити ја заслужи титулата пошто дават много голове а давање на голови значи дека си најјак и дека ти треба титула и ако на крај не освојат титула значи таа екипа не заслужила да ја освои титулата бидеќи не победувала 5-0 на 28 меча и не губела 1-0 на останатите 10 меча.

Сити ја заслужи титулата пошто дават много голове а давање на голови значи дека си најјак и дека ти треба титула и ако на крај не освојат титула значи таа екипа не заслужила да ја освои титулата бидеќи не победувала 5-0 на 28 меча и не губела 1-0 на останатите 10 меча.
Фино објаснио, фала ќао. :icon_mrgr:

Па 38 шутеви имавме кон голот , незнам за што ни требал Мата за да дади гол ? :unsure:

sansite sto bea stvoreni ne bea vo nikoj slucaj cisti sansi 90 posto bea sutevi od dalecina a samo ba imase sansa so ne bese ni sut tuku turkanje na topkata i lamps so promasi... sepak mislam deka vo kontrite gresevme vo 1 poluvreme vo vtoro i ne se sekavam dali imase kontri i vo takvi situacija koga nekoj treba da povleci da dade tocen pas nemase koj.. ke recam samo to e moe mislenje zatoa e i forumov neli ... za iskazuvanje na sopstvenoto mislenje :)

Многу нормално . Патем само Хазард направи 3 шанси ако беа толку од кои очекував да даде гол оти тоа е негова позиција и да ги речам чисти шанси . Оти ние Барселона стил да се додаваме во шеснаесетник не можеме така :)

Дада, паднав на испитот ја, овај пророк Зоки ми погоди па нема каде. Фала ти Зоки <3 следен пат кажи дека ќе положам иначе ќе те сечам и носам у подрум.:icon_mrgr:

ovaa sezona ne bese faktor zatoa sto ne dobi sansa... ama prethodnite 2 sezoni sekogas pravese nesto od nisto stvarase sansi davase golovi ne velam deka oskar e los ama mislam deka bas igrac kako mata so vizija kako negovata ni trebase vcera

Онака без да гуглаш што мислиш колку минути изигра Мата во Премиер Лига за нас и колку голови/асистенции имаше ? Според тебе груба претпоставка ? :)
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 21:00 ---
Дада, паднав на испитот ја, овај пророк Зоки ми погоди па нема каде. Фала ти Зоки <3 следен пат кажи дека ќе положам иначе ќе те сечам и носам у подрум.:icon_mrgr:

Милан тарот фекалии да јаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom