Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
That's what I call improving :D потсеќа на старите времиња кога не можеа гол да ни даат :D

Оскар дрво , колку и да е добар толку е и дрво . Треба да бидеш толку дрво за да шутнеш како дрво во голманот а не да одбереш страна што е и пологично за да дадеш гол . Соработуваа со голманот за публика . И при уште една ситуација во второ полувреме кога Вилиан му подаде пак изреагира така помалце ја шутна топката иако тој Дејвис како ли се вика ја исчисти ама и да одеше во гол пак ќе му ја фатеше голманот .

Секоја чест за Хазард и нема што да се коментира за него веќе се е кажано :cuc: .

Торес , добар Торес добар ме израдува со голот , а и се трудеше денес нормално како и секогаш :)

Торес денес за чудо одигра феноменален меч. Хазард откако дојде Моу стана играчиште, и не се сомневам дека ќе бидне светска класа и на рамниште со Роналдо и Меси за некоја година, го има еден од најдобрите менаџери кои ќе го направат таков, и самиот Моу рече дека Хазард ќе биде предводник и ќе го направи класа подобар. Сега за сега, се оди според планот, Хазард е се подобар, се повеќе експлозивен и лидер на тимот.

Незнам што толку добро видовте кај Торес, освен што постигна гол друго ништо асално не направи. Прво полувреме беше тотално невидлив, а и во второ не беше којзнае колку расположен за играње, ама ајде може да се каже дека за нијанса беше подобар.

Секоја чест за Хазард, убедливо најдобриот играч моментално во Челзи.
Добра страна е и дека успеавме да се стабилизираме во одбрана.

Мата се поизвесно е дека ќе не напушти.

Што видовте во Торес, еден гол и тоа, а пред тоа незнаеше топка да прими, ејј незнам кој му ја додава се одбива како од дрво, милион упропастени акции, милион изгубени топки, кога ја прима топката ако ја прими знаев дека е изгубена, иако ме изненади со голот и тука помислив едка неправи ништо, дрво во секој случај, инаку Хазард е играчиште невидено колку ќотек изеде денеска и пак беше најдобар, секоја чест, инаку рутиснки добиена утамица.

Dobra igra, dobar rezultat. Hazard za 2-3 godini Balon d'Or.. :DD
Manchester United a? :D :D :D Na Stamord Bridge?? PA GDE CES TI CEDOO? :icon_lol:

1st clean sheet v Manchester United (h) 15.08.04. Won 1-0
50th clean sheet v Manchester United (h) 29.04.06. Won 3-0
100th clean sheet v Sunderland (h) 01.11.08. Won 5-0
150th clean sheet v Bolton Wanderers (h) 29.12.11. Won 1-0
200th clean sheet v Manchester United (a) 26.08.13. Drew 0-0
209th clean sheet v Hull City (a) 11.01.14. Won 2-0

210th clean sheet v Manchester United (h) 19.01.14...

Dobro izigravme.Willian i Hazard odlicni.
Ama Oskar i Ramires kako me nerviraat ne ste svesni :mad: Slabi bea deneska,nitu eden shut kako shto treba.Ramce samo znae da paga i da se vlecka.

Хазард и Торес играчишта.
*инсерт песна од Форест хере*

1555301_467476383358887_811983178_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom